Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 9 Ocak 2022 #2.161 eth dedi: @404631 Seni LFS de kesmez gibi. Bence kernel yazmaya başla o tatmin eder. Genişletmek için tıkla... Hocam sonra silip .net geliştireceğim deyip tekrar yazmaya başlamasın?
eth dedi: @404631 Seni LFS de kesmez gibi. Bence kernel yazmaya başla o tatmin eder. Genişletmek için tıkla... Hocam sonra silip .net geliştireceğim deyip tekrar yazmaya başlamasın?
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 9 Ocak 2022 #2.162 Boranity dedi: Hocam sonra silip .net geliştireceğim deyip tekrar yazmaya başlamasın? Genişletmek için tıkla... .Net geliştirme ile ne alakası var. Zaten onu Windows ile geliştiriyorum.
Boranity dedi: Hocam sonra silip .net geliştireceğim deyip tekrar yazmaya başlamasın? Genişletmek için tıkla... .Net geliştirme ile ne alakası var. Zaten onu Windows ile geliştiriyorum.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 9 Ocak 2022 #2.163 404631 dedi: .Net geliştirme ile ne alakası var. Zaten onu Windows ile geliştiriyorum. Genişletmek için tıkla... .NET iyi hocam boşver bunları, Posix SH ile GUI yazılmıyor.
404631 dedi: .Net geliştirme ile ne alakası var. Zaten onu Windows ile geliştiriyorum. Genişletmek için tıkla... .NET iyi hocam boşver bunları, Posix SH ile GUI yazılmıyor.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 9 Ocak 2022 #2.164 @Linuxginar hocam tüm mesajlarıma şaşkın attınız. Kendi distromu yapacağım göreceksiniz. Hatta adını da Enginar Linux yapacağım.
@Linuxginar hocam tüm mesajlarıma şaşkın attınız. Kendi distromu yapacağım göreceksiniz. Hatta adını da Enginar Linux yapacağım.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 9 Ocak 2022 #2.165 404631 dedi: @Linuxginar hocam tüm mesajlarıma şaşkın attınız. Kendi distromu yapacağım göreceksiniz. Hatta adını da Enginar Linux yapacağım. Genişletmek için tıkla... Şaşkın atmamın sebebi içindeki heyecan, sana çok güveniyorum. İlk denemende Gentoo kurman zaten sendeki ışığı gösteriyor adamım. Bol şans
404631 dedi: @Linuxginar hocam tüm mesajlarıma şaşkın attınız. Kendi distromu yapacağım göreceksiniz. Hatta adını da Enginar Linux yapacağım. Genişletmek için tıkla... Şaşkın atmamın sebebi içindeki heyecan, sana çok güveniyorum. İlk denemende Gentoo kurman zaten sendeki ışığı gösteriyor adamım. Bol şans
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 9 Ocak 2022 #2.166 @404631 .Net ile yazarsın sen koçum. Enginar GNU/.Net.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 9 Ocak 2022 #2.167 eth dedi: @404631 .Net ile yazarsın sen koçum. Enginar GNU/.Net. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olur gibi(!) Linuxginar dedi: Şaşkın atmamın sebebi içindeki heyecan, sana çok güveniyorum. İlk denemende Gentoo kurman zaten sendeki ışığı gösteriyor adamım. Bol şans Genişletmek için tıkla...
eth dedi: @404631 .Net ile yazarsın sen koçum. Enginar GNU/.Net. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olur gibi(!) Linuxginar dedi: Şaşkın atmamın sebebi içindeki heyecan, sana çok güveniyorum. İlk denemende Gentoo kurman zaten sendeki ışığı gösteriyor adamım. Bol şans Genişletmek için tıkla...
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 9 Ocak 2022 #2.168 404631 dedi: @Linuxginar hocam tüm mesajlarıma şaşkın attınız. Kendi distromu yapacağım göreceksiniz. Hatta adını da enginar Linux yapacağım. Genişletmek için tıkla... Tak diye yapılacak bir iş değil, ben de ilk başta öyle bir iş zannettim. Paketleme kısmında neye girdiğini anlıyorsun . Fakat azim var ise yapılabilir. Bol şans dilerim.
404631 dedi: @Linuxginar hocam tüm mesajlarıma şaşkın attınız. Kendi distromu yapacağım göreceksiniz. Hatta adını da enginar Linux yapacağım. Genişletmek için tıkla... Tak diye yapılacak bir iş değil, ben de ilk başta öyle bir iş zannettim. Paketleme kısmında neye girdiğini anlıyorsun . Fakat azim var ise yapılabilir. Bol şans dilerim.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 9 Ocak 2022 #2.169 404631 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olur gibi(!) Genişletmek için tıkla... LFS ile yapabilirsin dostum, bu güzel yolculukta öğrendiklerini bana da göster Sana güveniyorum.
404631 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olur gibi(!) Genişletmek için tıkla... LFS ile yapabilirsin dostum, bu güzel yolculukta öğrendiklerini bana da göster Sana güveniyorum.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 9 Ocak 2022 #2.170 433815 dedi: Tak diye yapılacak bir iş değil, ben de ilk başta öyle bir iş zannettim. Paketleme kısmında neye girdiğini anlıyorsun . Fakat azim var ise yapılabilir. Bol şans dilerim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 3 gün günde 3-4 saat Gentoo kurmaya uğraştım. İlk denememde grub kurarken benim anakart --removable argumenti koymadan kabul etmediği için olmadı. Yoksa başarılıydı
433815 dedi: Tak diye yapılacak bir iş değil, ben de ilk başta öyle bir iş zannettim. Paketleme kısmında neye girdiğini anlıyorsun . Fakat azim var ise yapılabilir. Bol şans dilerim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 3 gün günde 3-4 saat Gentoo kurmaya uğraştım. İlk denememde grub kurarken benim anakart --removable argumenti koymadan kabul etmediği için olmadı. Yoksa başarılıydı