seferahsankaptiel Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 324 Makaleler 3 2 Kasım 2022 #3.211 Ben de şöyle bir Nord bırakayım, bu arada bu meret ne kadar hızlı ya!.. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben de şöyle bir Nord bırakayım, bu arada bu meret ne kadar hızlı ya!.. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
dlphnsea Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 584 Çözümler 3 2 Kasım 2022 #3.212 Crownguard dedi: Hocam sebebi nedir konu açın yardımcı olunur. Genişletmek için tıkla... Açtım da son seferi için zaman bulamadım bir türlü kurmaya.
Crownguard dedi: Hocam sebebi nedir konu açın yardımcı olunur. Genişletmek için tıkla... Açtım da son seferi için zaman bulamadım bir türlü kurmaya.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.949 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #3.213 dlphnsea dedi: Açtım da son seferi için zaman bulamadım bir türlü kurmaya. Genişletmek için tıkla... Müsait olduğunuzda açarsınız, zaten SSD varsa çok da uzun sürmez kurulumu. Ne zaman isterseniz.
dlphnsea dedi: Açtım da son seferi için zaman bulamadım bir türlü kurmaya. Genişletmek için tıkla... Müsait olduğunuzda açarsınız, zaten SSD varsa çok da uzun sürmez kurulumu. Ne zaman isterseniz.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2022 #3.214 seferahsankaptiel dedi: Ben de şöyle bir Nord bırakayım, bu arada bu meret ne kadar hızlı ya! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Firefox konfigürasyonunu alabilir miyim?
seferahsankaptiel dedi: Ben de şöyle bir Nord bırakayım, bu arada bu meret ne kadar hızlı ya! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Firefox konfigürasyonunu alabilir miyim?
siyahkaftan Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 70 Yer Wellington 2 Kasım 2022 #3.215 Gözümün bebeği arch linux & nord renkleri Dosya Ekleri ekran.png 113,3 KB · Görüntüleme: 114
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 953 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 2 Kasım 2022 #3.216 siyahkaftan dedi: Gözümün bebeği arch linux & nord renkleri Genişletmek için tıkla... GUI ile mi kurdunuz?
siyahkaftan dedi: Gözümün bebeği arch linux & nord renkleri Genişletmek için tıkla... GUI ile mi kurdunuz?
siyahkaftan Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 70 Yer Wellington 2 Kasım 2022 #3.217 Kainny dedi: GUI ile mi kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, Arch Linux web sitesinde dağıtılan dosyadan kurdum. GUI sağlayıcılara güvenim yok.
Kainny dedi: GUI ile mi kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, Arch Linux web sitesinde dağıtılan dosyadan kurdum. GUI sağlayıcılara güvenim yok.
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 953 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 2 Kasım 2022 #3.218 siyahkaftan dedi: Hayır, Arch Linux web sitesinde dağıtılan dosyadan kurdum. GUI sağlayıcılara güvenim yok. Genişletmek için tıkla... Helal olsun hocam. Büyük yetenek.
siyahkaftan dedi: Hayır, Arch Linux web sitesinde dağıtılan dosyadan kurdum. GUI sağlayıcılara güvenim yok. Genişletmek için tıkla... Helal olsun hocam. Büyük yetenek.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #3.219 Kainny dedi: Helal olsun hocam. Büyük yetenek. Genişletmek için tıkla... Aslında çok basıt, Linux'un nasıl çalıştığını bilen biri kolayca kurabilir.
Kainny dedi: Helal olsun hocam. Büyük yetenek. Genişletmek için tıkla... Aslında çok basıt, Linux'un nasıl çalıştığını bilen biri kolayca kurabilir.