Lts kernel ile yeni kurulmuş CachyOS KDE...
Henüz özelleştirmeye başlamadım. Şimdilik KDE uygulamalarını kuruyorum. Artık yarın akşama devam ederim. Bu arada 6.5 kerneli benim bilgisayarda çalışmıyor. Ben de lts kernel kullanıyorum.
@401916 %95 diyelim. %5'i popup ekranı açıp başka yere geçersen onu kapatmak işkence. Onu saymazsan "evet". Fakat GNOME kurunca GDM kurulacak. Onunla bir kere daha oturum açamayabilirsin. Onun yerine SDDM öneriyorum. Ben böyle kullanıyorum, GNOME'u.
CachyOS'dan sonra farklı olmasa dahi azıcık farklı bir maceraya atılalım dedik.. Optimizasyon konusunda ufak tefek hatalarımız mevcut fakat halledilmeyecek şeyler değil. Eski sistemde deneme yanılma yapayım dedim.
OS: Arch Linux WM: Gnome [Wayland/X11] (Garip o kadar sorunla karşılaşmaya rağmen evimden uzaklaşamıyor gibiyim ) Terminal: Alacritty Shell: ZSH/Powerline10K Tema: Gruvbox Dark B/LB Bar: Gruvbox Dark B/LB (Birazcık düzenlendi) Icons: Nordzy Font: Inter, Meslo, Nerd (Yeni düzenlendiği için değiştirmeye vaktim olmadı) Spotify (Media yönetici): Aylur's Widgets Dock: Dash to Dock Mozilla: Gruvbox, WhiteSur-Monterey
1-2 gün içerisinde kendi kullandığım config ve kurulumu Github üzerinde ve Technopat'ta konu hazırlayacağım kaynaklarıyla beraber eğer varsa benzer configler videoları ekleyeceğim.