Debian için saf GNOME kurdum. Birkaç rötuş yaptıktan sonra gayet güzel oldu. O kadar ayar yapmama rağmen hala eksiklikler var. DE değiştirmeden sistemi daha hafif yapmam için öneri yapabilirseniz sevinirim.
Debian için saf GNOME kurdum. Birkaç rötuş yaptıktan sonra gayet güzel oldu. O kadar ayar yapmama rağmen hala eksiklikler var. DE değiştirmeden sistemi daha hafif yapmam için öneri yapabilirseniz sevinirim.
Gnome dışında bir DE kullansaydınız olabilirdi belki, compositoru kapatabilirdiniz. Ama gnome-shell paketinin kendisi compositor olduğu için yapabileceğiniz çok birşey olduğunu düşünmüyorum. Animasyonları kapatmayı deneyebilirsiniz.
Bu kadar az RAM'e rağmen GNOME'u bi deneyeyim dedim. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, şimdilik çok iyi gidiyor. Günlük işler ve hafif oyunlar için kullanıyorum. Tema: Adwaita (Varsayılan)
Simgeler: Adwaita (Varsayılan)
Eski Uygulama Teması: Adw-gtk3-dark
GNOME Shell Tema: Marble-blue-dark
Fare İşaretçisi: MacOS
Steam Tema: Adwaita for Steam
Duvar Kağıdı: Earth