K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:28 #4.381 MidI0ck dedi: Hocam MacBook’a Linux kurulabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Burada Linux kurulumu değil nix-darwin var. Bu sayede nix ile macos konfigure edilebiliyor. nixos ile darwin arasında nix modüllerini paylaşıyorum.
MidI0ck dedi: Hocam MacBook’a Linux kurulabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Burada Linux kurulumu değil nix-darwin var. Bu sayede nix ile macos konfigure edilebiliyor. nixos ile darwin arasında nix modüllerini paylaşıyorum.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.483 Çözümler 27 Yer İstanbul Dün 14:28 #4.382 MidI0ck dedi: Hocam MacBook'a Linux kurulabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Kuruluyor hocam normal PC'ye kurar gibi. Eski MacBook'a kurmuştum Manjaro Linux'u. Ama yeni MacBook'larda kurabilsenizde denemeyin bile.
MidI0ck dedi: Hocam MacBook'a Linux kurulabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Kuruluyor hocam normal PC'ye kurar gibi. Eski MacBook'a kurmuştum Manjaro Linux'u. Ama yeni MacBook'larda kurabilsenizde denemeyin bile.