Said Nursi Hzretleri Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 689 4 Şubat 2021 #1 Selamünaleyküm. GNU/Linux mobil dağıtımı yapmak mümkün mü? Neden şimdiye kadar yapılmadı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2021
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 4 Şubat 2021 #2 Said Nursi Hzretleri dedi: Selamünaleyküm. GNU/Linux mobil dağıtımı yapmak mümkün mü? Neden şimdiye kadar yapılmadı? Genişletmek için tıkla... Yapılanlar var ama daha yapım aşamasında. Android de bir Linux dağıtımı aslında.
Said Nursi Hzretleri dedi: Selamünaleyküm. GNU/Linux mobil dağıtımı yapmak mümkün mü? Neden şimdiye kadar yapılmadı? Genişletmek için tıkla... Yapılanlar var ama daha yapım aşamasında. Android de bir Linux dağıtımı aslında.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #3 Yapıldı. Ubuntu Phone. Fakat tutmadı. Pazar payı işte Ek olarak KDE'nin geliştirdiği Plasma mobile da var.
Yapıldı. Ubuntu Phone. Fakat tutmadı. Pazar payı işte Ek olarak KDE'nin geliştirdiği Plasma mobile da var.
Said Nursi Hzretleri Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 689 4 Şubat 2021 #4 Linuxginar dedi: Yapılanlar var ama daha yapım aşamasında. Android de bir Linux dağıtımı aslında. Genişletmek için tıkla... Ben GNU/Linux dedim.
Linuxginar dedi: Yapılanlar var ama daha yapım aşamasında. Android de bir Linux dağıtımı aslında. Genişletmek için tıkla... Ben GNU/Linux dedim.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 4 Şubat 2021 #5 Said Nursi Hzretleri dedi: Ben GNU/Linux dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun dışında da var dağıtımları. Adı aklıma gelmiyor maalesef.
Said Nursi Hzretleri dedi: Ben GNU/Linux dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun dışında da var dağıtımları. Adı aklıma gelmiyor maalesef.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 4 Şubat 2021 #6 Said Nursi Hzretleri dedi: Ben GNU/Linux dedim. Genişletmek için tıkla... Android'de GNU/Linux hocam.
Said Nursi Hzretleri dedi: Ben GNU/Linux dedim. Genişletmek için tıkla... Android'de GNU/Linux hocam.
Said Nursi Hzretleri Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 689 4 Şubat 2021 #7 qelos dedi: Android'de GNU/Linux hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece Linux. Öyle biliyorum.
qelos dedi: Android'de GNU/Linux hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece Linux. Öyle biliyorum.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #8 qelos dedi: Android'de GNU/Linux hocam. Genişletmek için tıkla... Değil. GNU GPL 3 ile, ya da başka GPL ile lisanslanmadı. Tam açık kaynak da değil. Said Nursi Hzretleri dedi: Ben GNU/Linux dedim. Genişletmek için tıkla... Plasma Mobile. postmarketOS Ubuntu Touch. Mobian OS.
qelos dedi: Android'de GNU/Linux hocam. Genişletmek için tıkla... Değil. GNU GPL 3 ile, ya da başka GPL ile lisanslanmadı. Tam açık kaynak da değil. Said Nursi Hzretleri dedi: Ben GNU/Linux dedim. Genişletmek için tıkla... Plasma Mobile. postmarketOS Ubuntu Touch. Mobian OS.
Said Nursi Hzretleri Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 689 4 Şubat 2021 #9 Zurnadürüm dedi: Değil. GNU GPL 3 ile, ya da başka GPL ile lisanslanmadı. Tam açık kaynak da değil. Plasma Mobile. postmarketOS Ubuntu Touch. Mobian OS. Genişletmek için tıkla... Kursam mı ne?
Zurnadürüm dedi: Değil. GNU GPL 3 ile, ya da başka GPL ile lisanslanmadı. Tam açık kaynak da değil. Plasma Mobile. postmarketOS Ubuntu Touch. Mobian OS. Genişletmek için tıkla... Kursam mı ne?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 4 Şubat 2021 #10 Said Nursi Hzretleri dedi: Hayır sadece Linux. Öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı şey değil mi?
Said Nursi Hzretleri dedi: Hayır sadece Linux. Öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı şey değil mi?