qelos
Kilopat
Hayır sadece Linux. Öyle biliyorum.
Hocam kavramlara tam hakim değilim ama Linux sadece kerneldir. İşletim sistemine dönerse GNU olur. Bende yanlış biliyor olabilirim.
Hayır sadece Linux. Öyle biliyorum.
Hayır. Arkadaşın biri yazdı zaten.Aynı şey değil mi?
Ben Linux kaynak kodunu alıyım, Üstüne başka isim koyayım. Aynı şey olmadı mı? Ama GPL ile lisanslamayayım. GNU tasarısına da uymayayım. Oldu mu GNU?Aynı şey değil mi?
İşlemcin desteklemeli.Kursam mı ne?
Hocam onu bu kişiye demelisiniz. @qelosBen Linux kaynak kodunu alıyım, Üstüne başka isim koyayım. Aynı şey olmadı mı? Ama GPL ile lisanslamayayım. GNU tasarısına da uymayayım. Oldu mu GNU?
İşlemcinin desteklemesi mi gerekiyor? Pazar payı düşük kalır tabii.İşlemcin desteklemeli.
Ubuntu Touch ve Plasma OS kurulabilir mi bilmiyorum, ama güzel duruyordu.
Eh yani. En basitinden ROM kurarken de işlemcilere göre seçiyorsun. Her işlemcinin kullandığı mimari tasarımı farklı. SnapDragon ise kurulma ihtimali vardır. Fakat çok zor ve gereksiz olur.İşlemcinin desteklemesi mi gerekiyor? Pazar payı düşük kalır tabii.
Hepsi temelde ARM değil mi? Neden öyle anlamadım.Eh yani. En basitinden ROM kurarken de işlemcilere göre seçiyorsun. Her işlemcinin kullandığı mimari tasarımı farklı. SnapDragon ise kurulma ihtimali vardır. Fakat çok zor ve gereksiz olur.
Orasını bilemem.Hepsi temelde ARM değil mi? Neden öyle anlamadım.
Hepsi temelde ARM değil mi? Neden öyle anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.