İnceleme God of War (2005)

Bu oyunu oynayan tayfa hardcore hack and slash oyuncusundan oluşmuyor. Hack and slash türüyle çok ilgisi olmayan ama bu türden hikaye değil iyi bir oynanış beklemesi gerektiğini bilerek giriyor çoğu kişi. O açıdan degerlendirince hikaye kısmını direkt umursamıyorsun zaten. Oynanış tarafında ise yukarıdaki mesajımda da dediğim gibi hack and slash türü içerisinde degerlendireceksek kötü fakat genel anlamda baktığında keyifli bir oynanış var bence.

Zamanın oyuncuları da artık bir garip. Adam "GoW iyi bir hack & slash oyunu değildir" diyor. Ve bunu beğenen insanlar oluyor. Nasıl bir oyun algısı, nasıl bir oyun deneyimi, nasıl bir bakış açısı çözemedim.

Bu "Half Life kötü bir fps oyunudur" demek gibi bir şey. Beğenmeyen insana sonuna kadar saygı duyarım ama kafasına göre belli sınıflandırmalar yapmak gerçekten ilginç, yada çok sevilen bir oyuna eleştiri yaparak farklılaşma çabası gibi bir şey herhalde. Yeni nesil oyunculuk beni her gün daha da şaşırtıyor. Neyse, herkese hayırlı günler dilerim.

@Bruz Güzel bir inceleme olmuş. Yazın tüm seriyi oynamak istiyorum ben de.

Oynamaya değer bir seri.

Beğenmediğiniz serinin oyunu 2018 '' yılın en iyi oyunu '' ödülüne sahip oldu. Ayriyeten seri çok anlamlı bir hikaye anlatımına da sahip. Oynanışından bahsetmiyorum zira bu seri oyun piyasasına zincirli kılıçları sokup çoğu dövüş oyununa ilham kaynağı oldu.

GoW 3 Remastered nasıldır?

İlk oyun fazla eski hissetirebilir ama 3. oyun rahat oynanır şu anda özellikle boss savaşlarına ayrı bayılıyorum.

GoW keşke Hack and Slash olarak kalsaydı. Muazzam bir oyun bu oyun, oynanabiliyorsa kesinlikle oynanmalı.

Şu anki hali de iyi bence. Hack&Slash günümüzde pek tutan bir tür değil. Böyle olması daha iyi bence şu anda. Hikaye anlamında da Kratos'un Ragnarok'un bazı bölümlerinde fazla duygusallaşması dışında çok iyi devam ettirilmiş bence.

God of War Ascension'a da hak verilmeli bence. Boss savaşları pek iyi değil lakin kombolar çok efektif 3'e göre.

Bence bu serinin en iyi oyunu 3. oyunu. Her ne kadar GoW serisini sevsem de fanı değilim. 3. oyunu da sevme sebebim hikayesi ve boss savaşları. Doğruya doğru bi kutu içinde hadi bakalım bunları kes, sonra bir sonra ki seviyeye sonra da boss'a hadi koçum hadi diyor gibi oyun.

Hack&Slash günümüzde tutan bir tür değil mi? . Bu argümana Devil May Cry 5 ve Bayonetta 3 olmasa gülmeyebilirdim. Biraz ölen bir tür doğru ama tutulmadığı kesinlikle doğru değil

Hack&Slash günümüzde tutan bir tür değil mi? . Bu argümana Devil May Cry 5 ve Bayonetta 3 olmasa gülmeyebilirdim. Biraz ölen bir tür doğru ama tutulmadığı kesinlikle doğru değil

Devil May Cry 5'te Bayonetta 3'te çok iyi hack&slash oyunları. Bunlar dışında iyi hack&slash pek gelmiyor aklıma varsa da bir elin parmağını geçemez. Bu da eskiye 2000'li yıllara nazaran çok gerilediğini gösterir. God of War 2018 şu ana kadar neredeyse 25 milyon satmışken Devil May Cry 5 ve Bayenotta 3 10 milyona dahi ulaşamamış gözüküyor. Beğenilen iyi oyunlar ama herkese hitap eden bir tür değil artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…