God of War 6700K ve GTX 1080 ile stabil oynanır mı?

1080p ve karışık ayarlarda 60 üstü çok rahat alınır. Steam üzerinde, önerilen kart olarak 6GB 1060 gözüküyor.
 
Bu sistemin oynatamayacağı oyun daha çıkmadı. Akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Ayarları da kendiniz belirleyebilirsiniz. 1060 bile oynatıyor.
 
Hocam sizin dediğiniz hesap ile tüm oyunlar çizgisel oluyor zaten. Mantık olarak tüm oyun türlerinde oyunu bitirmek için oyunun size söylemiş olduğu belli başlı şeyleri yapmak zorundasınız zaten. Bu çizgisellik olmuyor ama. Atıyorum Call Of Duty oynarken tasarlanan bir bölüm, harita ve senaryo vardır. O senaryonun ve haritanın dışına çıkamazsınız. Oyunda ilerlemek için o an verilen görevleri yapmak zorundasınız. Bu çizgisel ilerleyen bir oyundur. Bir de yarı çizgisel vardır örneğin; Tomb Raider, God of War ya da Splinter Cell Blacklist gibi oyunlarda da belirli bölüm tasarımları ve senaryo mevcuttur fakat bu oyunlarda ufak tefek yan görevler, toplanması için chestler gibi detaylar oluyor. Bunlar da tam bir özgürlük sağlamasa da yarı açık dünya, yarı çizgisel diyebiliriz. GTA 5, RDR 2, Witcher 3 gibi oyunlarda yine senaryo ve oyunu bitirmeniz için yapmanız gereken şeyler bellidir fakat sizi özgür bırakır. İlla şuan görev yapmak zorundasın demez. Dediği noktalar ise gerçekten ilerlemek zorunda olduğun noktalardır. Siz senaryo ile çizgisel kavramını karıştırıyorsunuz.
 
Hocam sizin dediğiniz hesap ile tüm oyunlar çizgisel oluyor zaten. Mantık olarak tüm oyun türlerinde oyunu bitirmek için oyunun size söylemiş olduğu belli başlı şeyleri yapmak zorundasınız zaten. Bu çizgisellik olmuyor ama. Atıyorum Call of Duty oynarken tasarlanan bir bölüm, harita ve senaryo vardır. O senaryonun ve haritanın dışına çıkamazsınız. Oyunda ilerlemek için o an verilen görevleri yapmak zorundasınız. Bu çizgisel ilerleyen bir oyundur. Bir de yarı çizgisel vardır örneğin; Tomb Raider, God of War'ya da Splinter Cell blacklist gibi oyunlarda da belirli bölüm tasarımları ve senaryo mevcuttur fakat bu oyunlarda ufak tefek yan görevler, toplanması için chestler gibi detaylar oluyor. Bunlar da tam bir özgürlük sağlamasa da yarı açık dünya, yarı çizgisel diyebiliriz. GTA 5, RDR 2, Witcher 3 gibi oyunlarda yine senaryo ve oyunu bitirmeniz için yapmanız gereken şeyler bellidir fakat sizi özgür bırakır. İlla şu an görev yapmak zorundasın demez. Dediği noktalar ise gerçekten ilerlemek zorunda olduğun noktalardır. Siz senaryo ile çizgisel kavramını karıştırıyorsunuz.

Yanlışlık olmuş ben bu konuya yazmamıştım o cevabı, God of War'dan bahsetmiyordum. Moderator mesajımı bu konuya taşımış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı