God of War 70 FPS'e düşüyor

faster3560

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus amd raedon rx 6650 xt, amd ryzen 5500, asus prime az3020m-k anakart, 2x8 gb ram, 480 gb ssd, 1000gb hdd
God of War oynarken genel olarak 100 ila 144 FPS alıyorum. Fakat bazı yerlerde 60-70 FPS alıp kasıyor. Bu durumda ne yapmam lazım? Bu düşüşler neden oluyor?

Sistem özellikleri ile alakalıdır muhtemelen. Oyunun her noktasında aynı FPS'i alamazsınız. Bazı yerler daha çok yorar sistemi ve donanımlarınız zorlanır. Sistem gereksinimleriniz ve oyunu oynadığınız ayarlar nedir?

Sistem özellikleri?

RX 6650XT Ryzen 5500 16 GB DDR 4 3200MHz ASUS Prime A320M-K

Sistem özellikleri ile alakalıdır muhtemelen. Oyunun her noktasında aynı FPS'i alamazsınız. Bazı yerler daha çok yorar sistemi ve donanımlarınız zorlanır. Sistem gereksinimleriniz ve oyunu oynadığınız ayarlar nedir?

Yüksek ayarlarda FSR kalite de oynuyorum.

Oyunun bazı yerleri sorunlu mesela köprü ve çevresine adım attığınız an FPS düşebilir sisteme bakılmaksızın. FPS düşmesi hissetmemek için 90a sabitleyebilirsiniz.

Oyunun bazı yerleri sorunlu mesela köprü ve çevresine adım attığınız an FPS düşebilir sisteme bakılmaksızın. FPS düşmesi hissetmemek için 90a sabitleyebilirsiniz.

İyi olur mu ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı