God of War, FLT tarafından kırıldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Crack gruplarının yok doğru. Reddit kullanıyorlar. Bi tek FitGirl var oda repack zaten. Yanlış bilgi var konuda.
Allah'ım. Reddit de kullanmazlar. Kullanan EMPRESS'i görmüşsündür, o da Scene'de yok. EMPRESS, P2P Cracker'dır. Scene gruplarının üyeleri topluluk bazlı yerlerde yazışamazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamlar kaç yıl emek verip bir oyun yapıyor ve sonra elin adamı geliyor, yıllardır verilen emeği bilmem kaç dakika'da harcıyor. Çok üzücü gerçekten. Ayrıca konunun silinmesi lazım @Shaw Dickerson arkadaşımızın dediği gibi.
Bu oyunu DRM Korumasız çıkaracaksınız diye crack grupları firmanın kafasına silah dayamadı ki. İlk günden kırılacağı belliydi zaten bu tamamen yapımcı firmanın tercihi. Yapımcı firma bile korsanı bu kadar kafaya takmıyorken tek amacı para kazanmak ve milleti söğüşlemek olan koca koca firmaları savunmaya bu kadar canı gönülden razı olmayın.

Zaten örnekte verdiğim sitedeki sürüm o kaynaklardan geliyor. Virüslü falan değil site. Yıllardır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım.
Arkadaşım anlamıyorsun galiba. Bu tür sitelerde risk her zaman vardır ve çoğunlukla virüslüdür. Grupların isimlerinin geçtiği sitelere girmeyin.
Biliyorum dostum ne bu sinirin acaba ? Sadece reddit üzerinden kırdıklarını vs. öğreniyorum ben.
Reddit kullanıyorlar deyince, yanlış anladım, anlaşılmaya müsait. Bu konu sinir küpü etti.

Çıktı kırıldı. Dakika 1 gol 1 sayın seyirciler.

Bu oyunu DRM Korumasız çıkaracaksınız diye crack grupları firmanın kafasına silah dayamadı ki. İlk günden kırılacağı belliydi zaten bu tamamen yapımcı firmanın tercihi. Yapımcı firma bile korsanı bu kadar kafaya takmıyorken tek amacı para kazanmak ve milleti söğüşlemek olan koca koca firmaları savunmaya bu kadar canı gönülden razı olmayın.
Dediğiniz gibi, iyi bir koruma yapmak zor olmasa gerek. Yapımcı firma bile çok dert etmiyor durumu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı