God of War, GeForce 960M sistemde kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
Denizli / Niğde
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci / Tekelci
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
1 GB SSD
Ekran kartı
Nvidia 960M 2 GB
İşlemci
Intel i7 260Hz
Yıl sonu indirimlerinden God of War aldım. İlk başta oyun açılmadı bile araştırıp bir şekilde açtım. Ancak bu sefer de çok kasıyordu, yine araştırıp performansı biraz yükseltebildim ancak sorun çözülmedi. Ani FPS düşüşleri, donmalar ve ses gitmeleri yaşıyorum. Sorun oyundan mı yoksa acı gerçek benim PC'm mi kaldırmıyor? (FPS, 9 ila 30 arası değişip duruyor) eğer öyleyse iade edeceğim en iyisi sizlere sorayım dedim.

Yıl sonu indirimlerinden God of War aldım. İlk başta oyun açılmadı bile araştırıp bir şekilde açtım. Ancak bu sefer de çok kasıyordu, yine araştırıp performansı biraz yükseltebildim ancak sorun çözülmedi. Ani FPS düşüşleri, donmalar ve ses gitmeleri yaşıyorum. Sorun oyundan mı yoksa acı gerçek benim PC'm mi kaldırmıyor? (FPS, 9 ila 30 arası değişip duruyor) eğer öyleyse iade edeceğim en iyisi sizlere sorayım dedim.
Sizin sistem kaldırmıyor. RAM ani FPS düşüşlerine sebebiyet verirken, ekran kartı da 30Fps veriyor. Youtube Testlerine baktım ve feci gözüküyor oyun. İade etmek iyi olur.

Normal. Bu sistem m.ö kalmış bir sistem. Bu tarz oyunları akıcı oynamayı beklemeyin. İnternetin 100mbps ve üstündeyse Geforce Now paketlerine bir göz atabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı