Sürprizbozan God of War "Kratos" Neden Sevemiyorum?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sonuçta bir mitoloji bu. Özel güçlerinin olması, onca tanrı yenmesi onu böyle mükemmel kılıyor evet ölüp tekrar dirilmesini bende anlayamadım. Ama şunu unutmayın ki dünya oyunlarındaki en iyi işlenmiş karakterlerden birisidir kratos. Bunu belki de tüm oyunlarını oynayarak anlayabiliriz.

Hem sevip hem karakteri eleştirmek çok garip geldi bana. Oyunun hikayesine mi zayıf diyorsun karakterin geçmişine mi? Karar mı versen hocam. :)
 
Arkadaş kendi içinde çelişiyor hocam bence ne demek istediğini kendide bilmiyor.

Hocam dikkat çekmeye çalışıyor. Kendi içinde demiştir ki "bu Kratos oyun dünyasının en çok sevilen karakterlerinden biri, ben bir gömeyim de farklı olayım".
 
Yunan mitolojisi, iskandinav mitolojisi ve mısır mitolojilerini çok severim. God of War oyunu bu yüzden bende çok ayrı bir yerde ama nedense oyunu Kratos karakteri yüzünden oynayamıyorum, resmen içim bulanıyor. Çünkü bir karakterin senaryoda ve karakter yaratımında bu kadar şişirilme olması benim mantığıma yatmıyor.
Bu kadar üst düzey bir güç yüklemişler bu karaktere? Sevemiyorum sırf bu karakter yüzünden oyunu.

Son oyunda Thor onu öldürdü sonra tekrar diriltti. Ölebiliyor işte ama neden bu kadar güçlü bu anlamıyorum.
Kaba bir karakter kanka herkes sevmeyebilir, saygı duyarım fakat neden güçlü bir karakter sorusunu saçma buluyorum. Çünkü her oyunda ana karakter yani başrol güçlüdür. Farklı yetenekleri vardır. Bunun nedeni birden fazla güçlü düşmanla ve boss ile kapışacak olması. Boncuklu tabanca sıkacak hali yok. Tabi güçlü olacak yani. 🙂
 
Harika etkileşim alan bir konu oldu. Bana katılan 3 kişi oldu diğer herkes dışladı ya la beni :D. Tamam beyler kratos saçma bir karakter değil. Oyuna başlayasım vardı erteleyeceğim. Bir başka karakter incelememizde görüşmek üzeri. Cevap yazan herkese teşekkürler.
 
Harika etkileşim alan bir konu oldu. Bana katılan 3 kişi oldu diğer herkes dışladı ya la beni :D. Tamam kratos saçma bir karakter değil. Oyuna başlayasım vardı erteleyeceğim. Bir başka karakter incelememizde görüşmek üzeri. Cevap yazan herkese teşekkürler.

Bir başka karakter gömme konunuzda görüşmek üzere hocam.
 
Bir başka karakter gömme konunuzda görüşmek üzere hocam.
Bu arada The last of us part 2 Abby hayranıyım. Abby ile ilgili konu açmayı düşünüyorum. Kitle acaba part 2 felsefesini anlamış mı merak ediyorum.

Witcher "Geralt" neden sevemiyorum adlı bir konu görürsek şaşırmayalım artık.
4 kere bitirdim hemde en zorda. Steam de 2 başarımını tamamlayamadım çok severim Geralt
 
Arkadaşlar birkaç kişi oyun oynamadığımı söylemiş, Yaş 25 öyle küçük biri değilim sizin gibi, bu yaşa kadar çok hikayeli oyun sığdırdım ben. Sizler Death Stranding'e kargocu oyunu diyen bir kitlesiniz. Ayrıca çok saygısız insanlarsınız, iletişiminizi fanlıktan çıkarıp ona göre karşınızdaki nediyor anlamaya çalışın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı