God of War oynanır mı?

Zamanında PS4'ün yanında verilmişti. Bir umutla başına oturdum fakat beni sarmadı, oyunu yarıda bıraktım. İyi ki parayla almamışım diyorum.

God of War oynamayı düşünüyorum. Oyunun hikayesi mekanikleri vb nasıl?

İlk oyunlarını oynamadım sadece PS4'te son oyununu oynadım hikayesi mekanikleri grafikleri her şeyi çok hoşuma gitti. Her şeyi yapıp tüm başarımları kastım çok da eylendim hiç sıkılmadım.

God of War gerek hikayesi, gerekse de mekanikleriyle her açıdan bir efsane. Oyunun PC portu öyle abartıldığı kadar iyi değil. Orijinal ayarlarda (PS4 grafik ayarı) 60 FPS oynayabildim. Ama tek sıkıntı oyun ara sıra 50'lere, hatta bazen 20'lere kadar bile düşüyordu. Bu da oyunun kasmasına sebep oluyor. Ben de sırf bu yüzden ayarlarımı Yüksek ayara çektim ve FPS'imi 30'a sabitledim. Oyun daha akıcı oldu. Bu arada FSR Ultra Kalite modunda oynarsan FPS artışı göreceksin. Yok, eğer sen PlayStation üzerinden oynayacaksan sadece yazmış olduğum ilk cümleye göre kararını ver.

Aksiyon-macera oyunu olarak sağlam bir oyundur. Mekanikler, Hikayesi falan genel anlamda başarılıdır. Sizin oyun zevkinize hitap ediyorsa bence kesin oynayın. Videolarına ve oynanışına bakın hoşunuza giderse alırsınız.

Şahsen benim çok beğendiğim bir yapım. Hikayesini zaten çok beğendim. Mimir karakterinin teknede hızlı geçiş noktalarında ne kadar geçerseniz geçin hep bir hikayesi var. Adamlar cidden hikayeye, hikaye sunumuna çok özen göstermişler. Yanımızdaki çocuğun duygu değişimlerini, o anki duruma göre değişen ruh halini, kişiliğini çok güzel işlemişler. Oyun başı geyik öldüremeyen çocuk oyun sonu gerçek bir tanrıya dönüşüyor. Ve o yolculuktaki yeri geldiğinde kinlenmesini yeri geldiğinde böbürlenmesini gerçekten doğru zaman aralığında olayların o anki gidişatına göre yapmışlar.

Yani yanımızda çocuk olsun ok atsın diye çıkarmamışlar karakteri. Hatta ben o çocuğa Kratostan daha fazla uğraşıldığını düşünüyorum. Bölgelerin hiç biri baştan savma yapılmamış. Oyundaki düşmanlarımız ve yan karakterlerin sayısı her ne kadar bana az gelse de mükemmel işlenmişler. Yani az ve öz diyebilirim. Vuruş hissi iyi bence herkesin abarttığı gibi üst düzey değil ama iyi. Oyun bittikten sonra açılan yan bölgeler hoşuma gitmedi oyuncular biraz daha oyalansın gibi yapılmışlar sanki.

Ben oynayıp oynamama konusunda kararsız kaldım. Steam kütüphanemde duruyor ama eski oyunlarla arasında hikayesel anlamda bağlantı olup olmadığını bilmediğim için şimdilik bekletiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…