Arkadaşlar merhaba. Oynamak için tek şansım akrabamdan PS4 Slim'ini ödünç almak 2018 God of War'ı onda bitirdim sorun yoktu Ragnarok'da kasma-yavaşlama falan oluyor mu PS4 Slim'lerde? Deneyimleyenler bilgi verebilir mi ve cihazdan sesler çıkıyormuş falan. Cihaz zarar falan görür mü? Bir de 4 5 senelik arkadaşın PS4'ü bir sorayım dedim. Teşekkürler.
Son olarak sabit en fazla kaç FPS verir, bilgisayarımda 2018'i uzun zamandır 50 FPS civarında oynuyorum PS4'e almaya değer mi sizce çünkü ilk God of War'ı PS4 de oynadığımda bilgisayarda oynamamıştım yüksek FPS'de henüz.
Aynen bilmediğim için, bu arada sen god of war ragnarok oynadın mı?PS4'e sahip olmadığınız için bilmiyorsunuz büyük ihtimalle arada çok fark var PS4'te 30FPS= PC'de 60FPS gibi düşünün.
Daha önce bilgisayardan 50-60 FPS oynadınız mı peki? Akıyor dediğiniz için sordum. Ben 7 8 aydır 2018 i 45-60 FPS arası oynuyorum çünkü umarım banada akıyor gibi gelir onun içinPS4 fat kasada oynadım oyunu. Aşırı güzel akıyor oyun. Tek kelimeyle mükemmel.
Hocam o kadar değil ya PS4'te ağır oluyor ama PS4'e özel grafik ayarları ve optimizasyonun düzgünlüğü biraz 30 FPS hissini azaltıyor. Hala şüpheliyim PS4'e almaya değer mi değmez mi konusunda.
Aynen bilmediğim için, bu arada sen God of War: Ragnarök oynadın mı?
Slim daha performanslı mı ki Mat a göre bazıları mat ların soğutması daha iyi falan diyor.Hocam PS4'lerin çeşitleri var.
İlk çıkan parlak.
2.mat
3.Slim
4.Pro
Bunlarında üretim noları var herbirinden 3 tane var me.
GoW 2018i 3 kez
Ragnaroku 1 kez bitirdim mat kasa ile.
Slim daha performanslı mı ki mat a göre bazıları matların soğutması daha iyi falan diyor.
Slim de 30 FPS yi geçebilse güzel olurdu.İkisinin de soğutmasının parlağa göre iyi olduğunu biliyorum.
Ama Slim daha iyidir büyük ihtimal mattan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.