God of War: Ragnarök PS4 Slim'de nasıl çalışır?

PS4 fat kasada oynadım oyunu. Aşırı güzel akıyor oyun. Tek kelimeyle mükemmel.

PS4 fat kasada oynadım oyunu. Aşırı güzel akıyor oyun. Tek kelimeyle mükemmel.
Daha önce bilgisayardan 50-60 FPS oynadınız mı peki? Akıyor dediğiniz için sordum. Ben 7 8 aydır 2018 i 45-60 FPS arası oynuyorum çünkü umarım banada akıyor gibi gelir onun için Sadece PS4 de oynadıysanız akıyor gelmesi normal. Bir de PS4 Fat kasalar daha güçlü heralde Slim'den ama emin değilim.

Hocam o kadar değil ya PS4'te ağır oluyor ama PS4'e özel grafik ayarları ve optimizasyonun düzgünlüğü biraz 30 FPS hissini azaltıyor. Hala şüpheliyim PS4'e almaya değer mi değmez mi konusunda.

Hocam PS4'lerin çeşitleri var.
İlk çıkan parlak.
2.mat
3.Slim
4.Pro
Bunlarında üretim noları var herbirinden 3 tane var me.

Aynen bilmediğim için, bu arada sen God of War: Ragnarök oynadın mı?

GoW 2018i 3 kez
Ragnaroku 1 kez bitirdim mat kasa ile.

Hocam PS4'lerin çeşitleri var.
İlk çıkan parlak.
2.mat
3.Slim
4.Pro
Bunlarında üretim noları var herbirinden 3 tane var me.

GoW 2018i 3 kez
Ragnaroku 1 kez bitirdim mat kasa ile.
Slim daha performanslı mı ki Mat a göre bazıları mat ların soğutması daha iyi falan diyor.

Hocam Slim'de 30 FPS'i geçen oyun sayısı sayılı. Kaldı ki Pro'da bile her oyunda bu destek yok sayılı sayıda oyunda var. 30 FPS olayı gerçekten konsolda ve PC'de ayrı bir olay. Üst düzey sistemim var RTX 3070'li her oyunu yüksek FPS'de oynuyorum. PS4'de oynamaya başladığımda bile rahatsız edici bir olay veya fark göremiyorum mesela. Oyun gayet akıcı geliyor.

Zaten 2018 i PS4 Slim'de bitirdim 1 sene sonra falan bilgisayara çıktı 45-60 FPS arası 8-9 aydır oynuyorum grafikleri yükseltip 30 FPS e düşürdüğümde PS4 gibi değildi dediğiniz gibi çok rahatsız etmiyor bilgisayarın 30 u gibi. En iyisi alıyım bunuda bitiriyim Slim'de. Hiç yoktan iyidir.

Bide televizyonunuz kaç ekran ve uzaktamı oturuyorsunuz da rahatsız etmiyor? Ben 1080P monitörüme takacağım bu sefer hangisinde akıcı gelir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…