Epic Games God of War: Ragnarok yazın indirime girer mi?

Epic'te yaz indirimleri 17 Temmuz'da başlıyormuş. Oyun şu an da 1500 TL. İndirime girer mi?

İndirimi beklemeyin hocam, indirime girse bile kaça düşecek Max 1000 TL, o bile fazla offline oyun zaten. 50 TL'ye sağlamoyundan alın hocam Ragnarok dahil tüm oyunları oynayabiliyorsunuz 1 ay boyunca. Ben 2 aydır kullanıyorum çoğu oyunu bitirdim Last of Us 1-2, God of War Ragnarok, Call of Duty serisi vs. bir deneyin sizde 50 TL zaten bir kaybınız olmaz.

Hocam kesin 1 ay bende kalıyor mu?

İndirimi beklemeyin hocam, indirime girse bile kaça düşecek Max 1000 TL, o bile fazla offline oyun zaten. 50 TL'ye sağlamoyundan alın hocam Ragnarok dahil tüm oyunları oynayabiliyorsunuz 1 ay boyunca. Ben 2 aydır kullanıyorum çoğu oyunu bitirdim Last of Us 1-2, God of War: Ragnarok, Call of Duty serisi vs. bir deneyin sizde 50 TL zaten bir kaybınız olmaz.

İndirimi beklemeyin hocam, indirime girse bile kaça düşecek Max 1000 TL, o bile fazla offline oyun zaten. 50 TL'ye sağlamoyundan alın hocam Ragnarok dahil tüm oyunları oynayabiliyorsunuz 1 ay boyunca. Ben 2 aydır kullanıyorum çoğu oyunu bitirdim Last of Us 1-2, God of War: Ragnarok, Call of Duty serisi vs. bir deneyin sizde 50 TL zaten bir kaybınız olmaz.

Pahalı burası İtemsatış vb sitelerde aynı sistemle 20 liraya satılıyor.

Hocam kesin 1 ay bende kalıyor mu?

Evet hocam 1 ay boyunca tüm oyunları oynayabiliyorsunuz. Şu anda 94 oyun ekli sisteme hemen hemen tüm popüler oyunlar var.

Pahalı burası İtemsatış vb sitelerde aynı sistemle 20 liraya satılıyor.

50 TL'ye 94 tane oyunu satan varsa ve de bu hesapları program üzerinden sorunsuz bir şekilde istediğimiz oyuna tıklayıp girebiliyorsak onu kullanalım hocam söyleyin :)

Evet hocam 1 ay boyunca tüm oyunları oynayabiliyorsunuz. Şu anda 94 oyun ekli sisteme hemen hemen tüm popüler oyunlar var.

50 TL'ye 94 tane oyunu satan varsa ve de bu hesapları program üzerinden sorunsuz bir şekilde istediğimiz oyuna tıklayıp girebiliyorsak onu kullanalım hocam söyleyin :)

Hocam rahatsız ediyorum da. Bu yazdığınız sağlampass'ta hangi oyunlar var kütüphanenin resmini atabilir misiniz? Ona göre almayı düşündüğüm oyunlar var da boşuna para vermeyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı