Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.481 Çözümler 124 28 Haziran 2022 #11 Rdr2 derim. Eğer ütopik, gerçeğe uzak tarzlardan hoşlanıyorsan diğerini seçin. ..ŞAHSİ FİKRİM..
Heyotakire Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 779 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yağcı 28 Haziran 2022 #12 350070 dedi: Yok, şaheser değil. Genişletmek için tıkla... Hikayesi, grafikleri, oynanışı çok çok üst düzey bir oyun benim için son zamanların en iyi oyunudur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
350070 dedi: Yok, şaheser değil. Genişletmek için tıkla... Hikayesi, grafikleri, oynanışı çok çok üst düzey bir oyun benim için son zamanların en iyi oyunudur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ImortalSwerd Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #13 Ne kuponu bu? Epic'de indirim var da ben mi bilmiyorum yoksa?
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #14 RDR2 daha büyük, hem atmosfer hem hikaye olarak. RPG seviyorsan RDR2 al, kavga savaş falan seviyorsan GoW daha iyi olur. berkay enes demır dedi: Sisteminiz RDR 2 beslemeyebilir GoW alın o heyecan hikaye akışı anlatılmaz oynanır. Genişletmek için tıkla... GoW açan sistem RDR2 de açar rahat.
RDR2 daha büyük, hem atmosfer hem hikaye olarak. RPG seviyorsan RDR2 al, kavga savaş falan seviyorsan GoW daha iyi olur. berkay enes demır dedi: Sisteminiz RDR 2 beslemeyebilir GoW alın o heyecan hikaye akışı anlatılmaz oynanır. Genişletmek için tıkla... GoW açan sistem RDR2 de açar rahat.
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #15 Mekanik olarak God of War, hikaye ve akıcılık olarak RDR2
berkay enes demır Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 555 Çözümler 1 28 Haziran 2022 #16 Charlie Dickkerson dedi: RDR2 daha büyük, hem atmosfer hem hikaye olarak. RPG seviyorsan RDR2 al, kavga savaş falan seviyorsan GoW daha iyi olur. GoW açan sistem RDR2 de açar rahat. Genişletmek için tıkla... RDR2 sistem gereksinimi daha yüksek hocam ben GoW 45 50 FPS Low oynarken RDR2 denemek bile istemiyorum.
Charlie Dickkerson dedi: RDR2 daha büyük, hem atmosfer hem hikaye olarak. RPG seviyorsan RDR2 al, kavga savaş falan seviyorsan GoW daha iyi olur. GoW açan sistem RDR2 de açar rahat. Genişletmek için tıkla... RDR2 sistem gereksinimi daha yüksek hocam ben GoW 45 50 FPS Low oynarken RDR2 denemek bile istemiyorum.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 28 Haziran 2022 #17 Heyotakire dedi: Hikayesi, grafikleri, oynanışı çok çok üst düzey bir oyun benim için son zamanların en iyi oyunudur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oynanışı çöp. GTA oynanışı var. Tutukluk yapıyor diye mi iyi? .
Heyotakire dedi: Hikayesi, grafikleri, oynanışı çok çok üst düzey bir oyun benim için son zamanların en iyi oyunudur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oynanışı çöp. GTA oynanışı var. Tutukluk yapıyor diye mi iyi? .
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #18 berkay enes demır dedi: RDR2 sistem gereksinimi daha yüksek hocam ben GoW 45 50 FPS Low oynarken RDR2 denemek bile istemiyorum. Genişletmek için tıkla... GoW'un minimumda GTX 960 istiyor, RDR2 de GTX 770 istiyor. Hemen hemen aynı güçte kartlar bunlar. GoW oynayabiliyorsan RDR2 de oynarsın herhalde.
berkay enes demır dedi: RDR2 sistem gereksinimi daha yüksek hocam ben GoW 45 50 FPS Low oynarken RDR2 denemek bile istemiyorum. Genişletmek için tıkla... GoW'un minimumda GTX 960 istiyor, RDR2 de GTX 770 istiyor. Hemen hemen aynı güçte kartlar bunlar. GoW oynayabiliyorsan RDR2 de oynarsın herhalde.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 28 Haziran 2022 #19 Charlie Dickkerson dedi: GoW'un minimumda GTX 960 istiyor, RDR2 de GTX 770 istiyor. Hemen hemen aynı güçte kartlar bunlar. GoW oynayabiliyorsan RDR2 de oynarsın herhalde. Genişletmek için tıkla... RDR 2 veya Rockstar oyunları oynayarak PC'nize zulüm etmeyin. Kaynaklarınızı güzel şeylere kullanın. Çöplere.
Charlie Dickkerson dedi: GoW'un minimumda GTX 960 istiyor, RDR2 de GTX 770 istiyor. Hemen hemen aynı güçte kartlar bunlar. GoW oynayabiliyorsan RDR2 de oynarsın herhalde. Genişletmek için tıkla... RDR 2 veya Rockstar oyunları oynayarak PC'nize zulüm etmeyin. Kaynaklarınızı güzel şeylere kullanın. Çöplere.
TacsizKralTR Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.350 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #20 350070 dedi: RDR 2 veya Rockstar oyunları oynayarak PC'nize zulüm etmeyin. Kaynaklarınızı güzel şeylere kullanın. Çöplere. Genişletmek için tıkla... Hocam Rockstar oyunları çok büyük yapımlar(özellikle RDR ve GTA serisi) ve dünyanın çoğu tarafından beğenilen oyunlar. Bu oyunlarda hangi noktayı beğenmediğinizi ve hangi oyunları beğendiğinizi sorabilir miyim?
350070 dedi: RDR 2 veya Rockstar oyunları oynayarak PC'nize zulüm etmeyin. Kaynaklarınızı güzel şeylere kullanın. Çöplere. Genişletmek için tıkla... Hocam Rockstar oyunları çok büyük yapımlar(özellikle RDR ve GTA serisi) ve dünyanın çoğu tarafından beğenilen oyunlar. Bu oyunlarda hangi noktayı beğenmediğinizi ve hangi oyunları beğendiğinizi sorabilir miyim?