God of War'da DualSense çalışmıyor

Tirsuaf

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: 5070 Ti
CPU: 9800X3D
Epic Games'ten God of War satın aldım, oyun PlayStation oyunu olmasına rağmen DualSense desteği yok. Desteğini geçtim gamepad adamakıllı çalışmıyor bile. 3. parti yazılımla da uğraşmak istemiyorum, yok mudur bunun çaresi?

Bende DualSense var ve çalışıyor. Ben kablolu olarak denemiştim çalışıyordu. Siz kablosuz mu kullanıyorsunuz? Belki onunla alakalıdır fakat kablosuz da çalışıyor olması gerek. Kablolu kesinlikle çalışıyor ondan eminim. Bende DSX uygulaması var. Çalışıp çalışmamasının onunla bir alakası var mı bilmiyorum.

Steam kontrolcü ayarlarından xinput veya dualsense seçerek deneyin.

Eski sony oyunlarında destek yok. Dsx ya da ds4windows kurmalısınız. Ya da steam üzerinden epici steamdışı oyun olarak kaydedin. Tuşlar xbox tuşu olarak gözükecek.
Yeni oyunlarda tlou2 spider man2 gibi dualsense'in tüm özellikleri programsız destekledi epic.

God of War'da Xinput zorunlu değil, Dualsensex gibi programaara ihtiyaç yok. Dualsense'in tak çalıştır olması lazım kabloyla o oyunda.
Fakat sdk sorun çıkartıyordu. İnternette playstation sdk god of war vs yazıp bakın oradaki çözümleri yapmaya çalışın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…