Epic Games'ten God of War satın aldım, oyun PlayStation oyunu olmasına rağmen DualSense desteği yok. Desteğini geçtim gamepad adamakıllı çalışmıyor bile. 3. parti yazılımla da uğraşmak istemiyorum, yok mudur bunun çaresi?
Bende DualSense var ve çalışıyor. Ben kablolu olarak denemiştim çalışıyordu. Siz kablosuz mu kullanıyorsunuz? Belki onunla alakalıdır fakat kablosuz da çalışıyor olması gerek. Kablolu kesinlikle çalışıyor ondan eminim. Bende DSX uygulaması var. Çalışıp çalışmamasının onunla bir alakası var mı bilmiyorum.
Epic Games'ten God of War satın aldım, oyun PlayStation oyunu olmasına rağmen DualSense desteği yok. Desteğini geçtim gamepad adamakıllı çalışmıyor bile. 3. parti yazılımla da uğraşmak istemiyorum, yok mudur bunun çaresi?
Eski sony oyunlarında destek yok. Dsx ya da ds4windows kurmalısınız. Ya da steam üzerinden epici steamdışı oyun olarak kaydedin. Tuşlar xbox tuşu olarak gözükecek.
Yeni oyunlarda tlou2 spider man2 gibi dualsense'in tüm özellikleri programsız destekledi epic.
God of War'da Xinput zorunlu değil, Dualsensex gibi programaara ihtiyaç yok. Dualsense'in tak çalıştır olması lazım kabloyla o oyunda.
Fakat sdk sorun çıkartıyordu. İnternette playstation sdk god of war vs yazıp bakın oradaki çözümleri yapmaya çalışın.
"Eski" PlayStation oyunları için kablolu bağlamanız gerekiyor, herhangi bir programa ihtiyacınız yok. Yeni çoğu oyunda da kablosuz DualSense desteği var, Steam'e bile ihtiyaç yok çoğu oyunda native desteği var.