God of War'dan sıkılan tek ben miyim?

Abi God of War'ın RDR2'yi geçmesi hala içime oturuyor. Her iki oyunu da oynadım, bitirdim. God of War'da acayip sıkıldım doğrusu. Evet güzel bir oyun ancak bu kadar abartılınca insan büyük bir beklentiyle giriyor. Şahsen beklentilerimi karşılamadı. Çevreme baktığımda herkes "abi mükemmel oyun yahu" diye dolaşıyor. Bazıları dünyanın en iyi oyunu diyor. Benim ilk yirmime bile girmez. Böyle hisseden tek ben miyim?
Zevk işi yani çok normal bence çok iyi oyun

Dünya oyun tarihinin en güzel oyunu God of War serisidir. Tabi bu benim fikrim, size sıkıcı gelmiş. Şahsen dergilerin, sitelerin yaptığı tarihin en iyi oyunu, filmi vs. leri çok önemsemem çünkü bu konular görecelidir.

Oyun senlik değildir belki de? Çok da zorlamaya gerek yok olmuyorsa. Mesela bende RDR2'yi çok sıkıcı buluyorum hatta 1-2 defa başladım ama başları o kadar sıkıcı ki sildim ama geri yükledim sonra. Başlayacağım bir ara orası ayrı konu.

Oyunun detaylarıyla God of War'dan daha iyi olduğunu kabul ediyorum ama GoW şüphesiz daha aksiyonlu ve sürükleyici bir oyun.

Bir de bunu aynısını bu senenin kazananı olan Elden Ring için de demeliyiz bence. Ragnarok gibi başyapıt varken nasıl bu sağdan sola koşmaktan başka amacı olmayan oyun 1. oldu, hiçbir fikrim yok.
Kanka aksiyonlu sürükleyici oyun evet o araya giren bulmacalar var ya aksiyonu buzzz gibi soğutuyor üstüne sıkıyor. 10 saatlik oyunlarını 20 saat yapalım diye kafa patlatıp 2 tane birbirinden kötü bulmacalar koymuşlar oyuna. Yan görev yapmayı, yeni yerleri keşfetmeyi o kadar sıkıcılaştırıyorki bu oyuna abartıldığı kadar kaliteli diyemiyorum. Sen aksiyon oyunusun 10 saatin aksiyon 10 saatin bulmaca olamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı