GoDaddy hosting üzerinde yer alan siteler açılmıyor

ozi_lion

Hectopat
Katılım
3 Nisan 2015
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler, son 3 gündür ofis içerisinde GoDaddy hosting üzerinde yer alan sitelerimizi açamıyoruz. Her denememizde bağlantı zaman aşımına uğradı hata sayfası ile karşılaşıyoruz. Hosting panelimize ve web sitemize erişemediğimiz gibi eposta hesaplarımızda çalışmamakta. İşin ilginç yanı ise eposta hesaplarımızı gmail hesabıma eklediğim zaman sorunsuz şekilde hem gönderebiliyor hem de yeni postalarımı alabiliyorum.

GoDaddy hosting sunucusu olan p3plcpnl0584.prod.phx3.secureserver.net adresini nslookup ile kontrol ettiğimde çözümleme yapılabiliyor fakat ping atamıyorum time out hatası veriyor. Tüm bu sorunları sadece ofiste TTNET ADSL ile yaşamaktayız. 3G veya evimden girdiğim zaman herhangi bir sorun yaşamamaktayım. Sabit IP kullandığımızdan modem resetleme veya kapatıp açma işe yaramıyor, ayrıca başka bir modem ile denediğim zamanda aynı sorun devam etti.

Bu sorunu nasıl çözebileceğim hakkında fikirlerinizi ve çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Saygılarımla
Özcan ARSLAN
 
Bizde hem Uydunet var hem de TTNET.

Deneyelim bakalım:

Uydunet:

upload_2015-10-15_12-54-50.png


TTNET:

Ciddi bir paket kaybı söz konusu:

upload_2015-10-15_12-55-35.png


upload_2015-10-15_12-56-5.png


Ya TTNET'in bu Ankara'daki patlamadan sonra kurduğu gereksiz filreleri yüzünden bir paket kaybı var ya da TTNET bir altyapı sorunu yaşıyor. Tavsiyem kendilerini arayın ve sorun çözülene kadar bastırın. İlk karşınıza çıkan görevlinin bahsettiklerinizin %99'unu anlamayacağına bahse girerim ama şansınızı zorlayın.
 
TTNET2i dün aradım ve zaten sorun yok diyor, bende elimde yeterli bilgi olmadan onlara hayır sorun sizde diyemediğim için uzatmadan tamam dedim kapattım. Sanırım artık ısrarcı olabilirim. Ekran görüntüleri için teşekkürler. Buda benim ping sonucum.

pingsonuc.png


Ne TTNET nede GoDaddy kendilerinde sorun olduğunu kabul etmiyor. Beklenildiği üzere iki tarafta birbirine topu atıyor. GoDaddy Türkiye Müşteri Temsilcisi en son Amerika ofislerine e-posta atmamı söyledi fakat siteleri sürekli TR domain adresine yönlendirdiğinden ve Bize Ulaşın sayfalarında sadece ofislerin telefon numaraları olduğundan Amerika ofislerine e-posta atamadım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı