wherialper
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Windows 11 Pro 64bit / ASUS PRIME A520M-K AMD SOCKET AM4 4600mhz M.2 mATX / AMD Ryzen 5 5500 3.60ghz 6/12 19MB 65W AM4 / ASUS DUAL NVDIA GeForce RTX 3060 8GB OC Edition / ADATA LEGEND 750 500GB M.2 SSD 3500-3000MBS / XPG GAMMIX D35 DDR4 3200mhz (8X2) 16GB RAM / FSP HYPER 80 PLUS PRO H3-650 650W / ASUS VENTUS FG15FE 4X120 RGB FAN GAMING KASA
İyi akşamlar değerli forum sakinleri. Göbek deliğimin enfeksiyon olması sonucunda yoğun kanama, ağrı vb. olanlar yüzünden açtım bu konuyu. Olay iki gün önce öğlen saatlerinde başladı. Göbek deliğimde acı hissediyordum. Özellikle merdiven çıkarken acı artıyor, sonrasında 5dk falan ağrı yapıyordu. Fazla ciddiye almadım ancak akşam saatlerinde tişörtümde kan lekesi fark ettim. O sıra tişörtü çıkartınca göbek deliği çevresinde kızarıklık, şişkinlik vardı ve dokununca acıyordu. Kan vs gelince biz korktuk ve hastaneye gittik. Gittiğimiz hastane fazla bilinmeyen, boş bir poliklinikti. Genç bir doktor önce fener tuttu yalnızca birkaç saniye baktı, enfeksiyon diyerek bizi yolladı. Yazdığı reçetede yanık kremi, çatlaklar için krem vs vardı. Gecenin ilerleyen saatlerinde mide bulantısı ve karın ağrısı yaşadım. Aslında tam anlamıyla karın ağrısı denemez, ne canım bir şey yemek istiyor ne de istemiyor, daha çok hazımsızlık gibiydi. Halsizlik vs. yaşayınca bu sefer daha iyi bir hastaneye gittik.
Orada kan ve idrar tahlilleri verdim. Sonuçlar açıklandıktan sonra doktor daha iyi ilgilendi ve antibiyotik ile daha farklı bir krem yazıp yolladı. Dünden beri batticon uygulayarak doktorun verdiği kremi ve antibiyotik haplarını kullandım. Ancak dün uykumu daha iyi almama rağmen yorgunluk, halsizlik, düşük tansiyon, iştahsızlık ve çok yüksek olmayan ateş gibi sorunlarla boğuşuyorum.
Göbek deliğime gelirsek, dün daha ağrılı geçti. Annem vs. antibiyotik aldığım için vücudumun savaştığını, bu yüzden günümün böyle geçtiğini söyledi. Ancak ilaç kullanmama rağmen dün daha fazla ağrılı ve halsiz geçmesi beni biraz ürküttü. İnternette yaptığım araştırmada enfeksiyon kana karışma evresinde görülen belirtiler bunlar. Bugün hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapayım? Hastaneye mi gideyim, yoksa ilaçların geçirmesini bekleyeyim?
Orada kan ve idrar tahlilleri verdim. Sonuçlar açıklandıktan sonra doktor daha iyi ilgilendi ve antibiyotik ile daha farklı bir krem yazıp yolladı. Dünden beri batticon uygulayarak doktorun verdiği kremi ve antibiyotik haplarını kullandım. Ancak dün uykumu daha iyi almama rağmen yorgunluk, halsizlik, düşük tansiyon, iştahsızlık ve çok yüksek olmayan ateş gibi sorunlarla boğuşuyorum.
Göbek deliğime gelirsek, dün daha ağrılı geçti. Annem vs. antibiyotik aldığım için vücudumun savaştığını, bu yüzden günümün böyle geçtiğini söyledi. Ancak ilaç kullanmama rağmen dün daha fazla ağrılı ve halsiz geçmesi beni biraz ürküttü. İnternette yaptığım araştırmada enfeksiyon kana karışma evresinde görülen belirtiler bunlar. Bugün hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapayım? Hastaneye mi gideyim, yoksa ilaçların geçirmesini bekleyeyim?
Son düzenleyen: Moderatör: