Göbek eritemiyorum

YsF_Kp

Decapat
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
13
1.75 boy 65 kiloyum 17 yaşındayım bel çevrem bana göre yağlı ve belirgin bir şekilde göbeğim gözüküyor. İnternetteki yağ oranı hesaplama sitelerinden araştırdım ve %15 civarı yağ oranına sahip olduğumu söylüyorlar. 2 aydır spor salonuna gidiyorum creatin kullanıyorum sağlıklı yemekler yemeye çalışıyorum zararlı olarak bir tek sarelle yiyorum. Yulaf yiyorum (içine muz tahin bal kahve süt fıstık ezmesi bitter çikolata atıyorum). Günlük 1800 kalori yemeye çalışıyorum. Bu şekilde beslenmem doğru mu 2 aydır göbeğimde bir küçülme olmadı bu durum canımı sıkıyor. Yapabileceğim ya da bu yaptıklarımdan çıkarabileceğim bir şey var mı yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
 
Hocam o şekilde beslenirseniz normal şartlarda kilo bile alırsınız, spora gidiyormuşsunuz sabit kalmanız çok normal. Çikolata ve yulafı tamamen kesin. Karbonhidratları minumuma indirin tatlı yerine sadece meyve yiyin farkı görürsünüz. Eğer işi bir tık öteye götürmek isterseniz bir öğününüzü salata ile geçiştirin aralıklı oruç şeklinde beslenin. Sağlıklı olur mu karbonhidratları sıfıra yakın tüketmek bilmiyorum ama kilo verdireceği kesin. En azından bende bu söylediklerim işe yarıyor. Eğer bir tık daha öteye götürmek istiyorsanız bazal metabolizmanızdan daha fazla kalori tüketmeyin. Fakat son dediğim kesinlikle sağlıksız olacaktır.
 
Hocam o şekilde beslenirseniz normal şartlarda kilo bile alırsınız, spora gidiyormuşsunuz sabit kalmanız çok normal. Çikolata ve yulafı tamamen kesin. Karbonhidratları minimuma indirin tatlı yerine sadece meyve yiyin farkı görürsünüz. Eğer işi bir tık öteye götürmek isterseniz bir öğününüzü salata ile geçiştirin aralıklı oruç şeklinde beslenin. Sağlıklı olur mu karbonhidratları sıfıra yakın tüketmek bilmiyorum ama kilo verdireceği kesin. En azından bende bu söylediklerim işe yarıyor. Eğer bir tık daha öteye götürmek istiyorsanız bazal metabolizmanızdan daha fazla kalori tüketmeyin. Fakat son dediğim kesinlikle sağlıksız olacaktır.

Kilo da almam lazım. Zayıf görünüyorum. Kas kütlesi koymak istiyorum ondan dolayı yulaf yiyorum.
 
Kiloda almam lazım zayıf görünüyorum kas kütlesi koymak istiyorum ondan dolayı yulaf yiyorum.

Yulaf yiyerek kas kütlesi koyacagını nereden çıkardın sen zaten yaglısın senin clean bulk yapman l azım sadece protein ve saglıklı yağ tüketmen karbonhidratı minimuma çekmen lazım sen yulaf tarzı karbonhidrat türü fazla tüketmeye devam edersen daha da yaglanıcaksın sonra definasyon sürecine giriceksin kas kaybedeceksin uğraş dur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı