Göbek yağını nasıl eritebilirim?

ErenDereli78

Hectopat
Daha fazla  
Ben 2 haftadır yediklerime dikkat ediyorum. Ekmekten unlu ve şekerli ürünlerden uzak duruyorum. Sebze ve haşlanmış tavuk türü yiyecekler tüketiyorum. Bunun yanında kas geliştirme hareketleri de uyguluyorum ancak göbeğimi eritmek istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu hareketleri de yapmaya başladım kas geliştirmek içinde Evde Vücut Geliştirme bunları uyguluyorum. Yaptıklarım doğru mu? Ne yapabilirim ?

Yağ yakmak istiyorsan arkadaşın da dediği gibi kardiyo egzersizleri yapacaksın bunu yaparken hatırı sayılır miktarda kaloriyi de yakmış olursun zaten.

Bundan önce bilmen gereken en önemli şey ise vücut yapının nasıl olduğudur : Benim gibi EKTOMORF yapıda biriysen yağ yakmak adına hiçbir çaba altına girmene gerek bile kalmıyor, yalnızca kalori ve protein alıp biraz çalışıp fit bir vücut elde etmeye bakıyor. Yağsızlık nedeniyle daha belirgin hatlar meydana geliyor. Tek sorun o kiloda kalabilmek için sürekli kendini yemek konusunda zorlaman gerektiği. Ayrıca çok büyük kas kütlelerine de kolay kolay sahip olamazlar dolayısıyla.

MEZOMORF yapıda biriysen yani yapı olarak biraz geniş ve şişkoysan kas yapabilirsin elbette ancak belirginlik kazandırmak bizler yani EKTOLAR'a göre çok daha zor olacaktır, yağ yakımı ile uğraşman gerekir çünkü. Ayrıca yediğine içtiğine çok dikkat etmen gerek, sabah patates kızartması yeyip akşam kardiyo egzersizine başlama :) Bizler yağlı yediğimiz halde yağlanmıyoruz mesela :)

Göbek eritme olayına gelirsek aynı benim yapımda birinin senin kadar kiloya düzgün bir vücutla çıkmasının zor olduğu kadar senin de benim kadar yağsız ve hatları belirgin bir vücuda ulaşman ondan daha da zor diyebilirim. Sen hedefini "SIKI BİR VÜCUT" kelimesi ile tanımla istersen, buna ulaşman zor olmaz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı