Yaklaşık 2.5 aydır tüm vücut çalışıyorum ama hiçbir zaman doğru düzgün göğsümü hissedemiyorum. Yani bir biceps veya omuzu hissettiğim kadar hissedilmiyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Presslerde hissedememen normal, açışlarda kiloyu göğsünde hapsetmeye çalış doğru formda yap.Yaklaşık 2.5 aydır tüm vücut çalışıyorum ama hiçbir zaman doğru düzgün göğsümü hissedemiyorum. Yani bir biceps veya omuzu hissettiğim kadar hissedilmiyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Hocam bana önerebileceğiniz hareket var mı göğüs için?Presslerde hissedememen normal, açışlarda kiloyu göğsünde hapsetmeye çalış doğru formda yap.
Pec Fly.Hocam bana önerebileceğiniz hareket var mı göğüs için?
Şınavlar göğüs geliştirir mi? Elmas şınav gibi hareketler?Pec Fly.
Cable Corssover da deneyebilirsin.
Şınav göğsünü belli bir yere kadar geliştirir ama sonra ağırlık lazım olur.Elmas şınavın hedef bölgesi triceps kasıdır.Şınavlar göğüs geliştirir mi? Elmas şınav gibi hareketler?
Hocam bir de genetik mi bilmiyorum ama sağ göğsümün orta ve iç kısmı soldakinden daha az dolgun. Bunu sağ tarafı daha fazla çalışarak mı eşitleyebilirim?Şınav göğsünü belli bir yere kadar geliştirir ama sonra ağırlık lazım olur.Elmas şınavın hedef bölgesi triceps kasıdır.
Hocam bir de genetik mi bilmiyorum ama sağ göğsümün orta ve iç kısmı soldakinden daha az dolgun. Bunu sağ tarafı daha fazla çalışarak mı eşitleyebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.