Oğuzhan40
Hectopat
Daha fazla
Merhaba dostlar, 17 yaşındayım son 1,5 senede boyum çok uzadı. 13-14 yaşlarımda boyum ortalama 166,170 civarı idi ve o boya göre çok kiloluydum 2022 sonlarına doğru boyum 175 civarıydı kilodan ve çeşitli kayıplardan dolayı depresyona girip 73 kilodan 64 kiloya kadar düşmüştüm. Bundan sonra kilo alıp boyumun 186 civarına çıkması ile göğüs ucunda büyük olmasa da şekilsizlik olmaya başladı. Ufak da olsa yine de tişört giyince rahatsız ediyor.
Jinekomasti diyecek arkadaşlar doktora görün demesin çünkü göründüm ve jinekomastim olmadığını, ergenlik çağında bu tip değişikliklerin yaşanacağını, boş vakitlerinde spor yapmamı söylemişti.
Hangi hareketleri yapmalıyım? Haftada 3 gün spora gidiyorum.
Çarşamba günleri sırt önkol, cuma göğüs arka kol omuz çalışıyorum, cumartesi ise bacak yapıyorum.
Bu videodaki hareketler işe yarar mı? Tavsiye edeceğiniz program varsa memnun kalırım.
Jinekomasti diyecek arkadaşlar doktora görün demesin çünkü göründüm ve jinekomastim olmadığını, ergenlik çağında bu tip değişikliklerin yaşanacağını, boş vakitlerinde spor yapmamı söylemişti.
Hangi hareketleri yapmalıyım? Haftada 3 gün spora gidiyorum.
Çarşamba günleri sırt önkol, cuma göğüs arka kol omuz çalışıyorum, cumartesi ise bacak yapıyorum.
Bu videodaki hareketler işe yarar mı? Tavsiye edeceğiniz program varsa memnun kalırım.