akrilikboyacı
Decapat
Daha fazla
Merhaba. Dün yani cuma günü beden eğitimi dersindeydik. 9. sınıfım. Biz bir arkadaşla badminton oynarken top bana doğru geldi. Vurayım dedim ve istemeden arkadaşımın gözüne geldi. Yanıma doğru geldi. Gelirken özür dilerim, kusura bakma, bir şeyin var mı dedim ve dediğim anda göğsüme vurdu. O acıyla yerde kaldım. Nefes almaya çalıştım. Bilirsiniz az çok neler olduğunu. Sonra gitti arkadaşıyla gülerek konuşuyordu. Bir şey olmaz kalkar dedi ben de nefesimi hızlıca toplamaya çalıştım. Birkaç kez nefes almaya çalıştım sonrasında titreyerek oturdum oraya.
Olay dışarıda oluyor. İstiklâl Marşı'ndan önce özür diledi kabul etmedim. Ben istemeden yaptım ancak o bilerek.
Olay buydu. Benim istediğim nefesim kesildiğinde nasıl hızlıca toparlanırım bunu bulmak. 1 dk boyunca yerde durmak istemiyorum. Kendimi geliştirmek istiyorum. Ne yapabilirim?
Olay dışarıda oluyor. İstiklâl Marşı'ndan önce özür diledi kabul etmedim. Ben istemeden yaptım ancak o bilerek.
Olay buydu. Benim istediğim nefesim kesildiğinde nasıl hızlıca toparlanırım bunu bulmak. 1 dk boyunca yerde durmak istemiyorum. Kendimi geliştirmek istiyorum. Ne yapabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: