21 yaşındayım hocam, askere henüz gitmedim. Ya yine nefessiz kaldığım oluyor koşu bandında tamamen düzelmedi fakat konuyu açtığım zamana göre daha iyi tabi şu anda.Hocam peki kaç yaşındasınız? Askerlik ile alakalı bir durum oldu mu?
21 yaşındayım hocam, askere henüz gitmedim. Ya yine nefessiz kaldığım oluyor koşu bandında tamamen düzelmedi fakat konuyu açtığım zamana göre daha iyi tabi şu anda.Hocam peki kaç yaşındasınız? Askerlik ile alakalı bir durum oldu mu?
Hocam peki herhangi bir nefesle alakalı hastalığınız var mıydı? Bronşit, kunduracı göğsü, aretmi vb?21 yaşındayım hocam, askere henüz gitmedim. Ya yine nefessiz kaldığım oluyor koşu bandında tamamen düzelmedi fakat konuyu açtığım zamana göre daha iyi tabi şu anda.
Hayır bu tarz nefesle alakalı bir hastalığım yok, dediğim gibi kardiyo konusunda çok da başarılı değilim, eskisine göre daha iyiyim ama.Hocam peki herhangi bir nefesle alakalı hastalığınız var mıydı? Bronşit, kunduracı göğsü, aretmi vb?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.