Göknet internet gidip geliyor

Tntlost

Centipat
Yer
Türkiye
Mahallede TurkNet Turkcell Kablonet gibi altyapı olmayınca Türk Telekom altyapılı göknet aldık. Geçen haftadan beri 5 dk çekiyorsa 2 saat 1 saat yok. Aradık modemi yeniden başlatın dedi başlattık geldi sorunu çözüldü olarak işaretlemisler. Tesadüfe bir onlar dediğinde geldi şimdi modemi sifirlasam bile düzelmiyor hep böyle.

Mahallede TurkNet Turkcell Kablonet gibi altyapı olmayınca Türk Telekom altyapılı göknet aldık. Geçen haftadan beri 5 dk çekiyorsa 2 saat 1 saat yok. Aradık modemi yeniden başlatın dedi başlattık geldi sorunu çözüldü olarak işaretlemisler. Tesadüfe bir onlar dediğinde geldi şimdi modemi sifirlasam bile düzelmiyor hep böyle.

TurkNet Türk Telekom altyapısı ile de hizmet veriyor. Goknet genellikle iyi bir firma değil.

Ben bile seçmedim okuldaydaydim.

Bu bağlantı kopmaları eğer ıss kaynaklı ise cayma bedeli ödemeden iptal ettirebilirsiniz. Bunu değerlendirin. TT alt yapısı olan her bölgede mutlaka diğer ıss'ler hizmet veriyorlar diye biliyorum bu detayı değerlendirin arayın o dandik firmayı anlatın. Bağlantı kopmalarından dolayı iptal ettirmek ve cayma bedeli ödemek istemediğinizi söyleyin bakın nasıl düzeltiyorlar.

Bu bağlantı kopmaları eğer ISS kaynaklı ise cayma bedeli ödemeden iptal ettirebilirsiniz. Bunu değerlendirin. TT altyapısı olan her bölgede mutlaka diğer ISS'ler hizmet veriyorlar diye biliyorum bu detayı değerlendirin arayın o dandik firmayı anlatın. Bağlantı kopmalarından dolayı iptal ettirmek ve cayma bedeli ödemek istemediğinizi söyleyin bakın nasıl düzeltiyorlar.

Az önce binadaki kablolara baktım çürümüştü kabloları onlar mı değiştirir bizmi parasını öderiz böyle giderse iptal ettireceğiz. 25mb/s paket 10mb/s yi zor görmeye başladı özellikle MC oynarken ping uçuyor FPS düşmesi girmiş gibi oyuncular dona kalıyor.

Bina içi tesisatı kendiniz değiştiriyorsunuz veya servis talep edin bina içi tesisatın kablolarının çürüdüğünü direk dışarıda bulunan direkten hat vermelerini isteyin. Ankastre kutusu yoksa bu şekilde çözüm bulunur var ise elektrikçi çağırın onlar kutudan modeme bir ara kablo çekerler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı