Gökyüzündeki kırmızı delik

BORDERMAN

Decapat
Daha fazla  
Geçen bir ara spordan dönüyordum. Yurda doğru yol alırken gökyüzüne bakıyordum. Ama gökyüzünde yıldız kayması(göktaşı) gibi bir şey vardı. Bana onun bir gök taşı olduğunu söylemeyin çünkü değildi eminim. Kırmızıydı ne olduğuna anlam veremedim. Bilen veya anlayan varsa söyleyebilir.

Dosya Ekleri

• IMG_20231218_180143.jpg
    IMG_20231218_180143.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20231218_180145.jpg
    IMG_20231218_180145.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 86
Yıldız her vakitte oluyor bende çok görüyorum yıldızlar her zaman etrafımızdalar. Geceleri daha belirgin olmaları sabah gözükmeyecekleri manasına gelmiyor.

Tamam elbette bu doğrudur yıldızlar her zaman var ancak her zaman görüneceği anlamına gelmiyor. Ayrıca bu yıldıza benzemiyor buna yıldız denileceğini sanmıyorum.

Geçen bir ara spordan dönüyordum. Yurda doğru yol alırken gökyüzüne bakıyordum. Ama gökyüzünde yıldız kayması(göktaşı) gibi bir şey vardı. Bana onun bir gök taşı olduğunu söylemeyin çünkü değildi eminim. Kırmızıydı ne olduğuna anlam veremedim. Bilen veya anlayan varsa söyleyebilir.
Meteorologların hava durumu için kullandıkları bir araç yüksek ihtimalle.

Bu muhtemelen meteorologlarin hava durumu icin kullandiklari arac çünkü o yukseklikte oyle izler olusturuyor bu ucaklar hatta bu ucaklar hakkinda havaya sprey sıkıyorlar falan diye iddalarda var ama doğruluğu kanıtlanmış değil.

Yani kısaca özetlemek gerekirse o bir uçaj ve çok yüksek fitte uçtuğu için arkasından çıkan buhar donarak böyle kuyruk benzeri bir yapı oluşturuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı