Gömlek pantolonun içerisine sokulmalı mı?

Hocam bu şekilde kullanıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-23 222638.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-23 222638.png
    95,5 KB · Görüntüleme: 49
Öğrenciyse bu kadar kasmaya gerek bile yok. Diğer arkadaşların nasıl yapıyorlar ona göre hareket et. Benim kanaatim yine sokulması gerektiği yönünde daha formal bir görünüm elde edersiniz.
Hocam resmi bir tören olduğu için bizim de üzerimize fazla geliyorlar. Övünme olarak anlamayın da bölgenin en iyi okullarından olduğumuzdan fazla önem gösteriliyor.

Hocam resmi bir tören olduğu için bizim de üzerimize fazla geliyorlar. Övünme olarak anlamayın da bölgenin en iyi okullarından olduğumuzdan fazla önem gösteriliyor.
Yok yanlış anlamadım ama sonuçta öğrenci olduğunuz için müsamaha gösterilir. Protokol kurallarına göre gömlek içeride olur. Ama işte ceket, kravat olmayınca resmiyetten ziyade düzen, tertip, tek tip görüntü daha önemli gibi duruyor. Bu durumda da diğer öğrenci arkadaşlar ile uyumlu hareket etmek en iyisi. Resmiyete yaklaşacaksanız gömlek içerde olur. Benim şuana kadar resmi olarak bulunduğum her yerde ve eğitimlerde gördüğüm buydu.

Yok yanlış anlamadım ama sonuçta öğrenci olduğunuz için müsamaha gösterilir. Protokol kurallarına göre gömlek içeride olur. Ama işte ceket, kravat olmayınca resmiyetten ziyade düzen, tertip, tek tip görüntü daha önemli gibi duruyor. Bu durumda da diğer öğrenci arkadaşlar ile uyumlu hareket etmek en iyisi. Resmiyete yaklaşacaksanız gömlek içerde olur. Benim şuana kadar resmi olarak bulunduğum her yerde ve eğitimlerde gördüğüm buydu.
Yardımlarınız için teşekkürler. Diğer arkadaşlara göre hareket edeceğim o zaman.

Zayıf olduğunuzu belirtmişsiniz.
Ya slim gömlek ile pantolonun içine sokacaksınız ya da normal gömlek ile dışarda bırakacaksınız. İkisi de olur ama sanırım birincisi daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı