Gönlünüzdeki işletim sistemi nedir?

Gönlünüzdeki İşletim Sistemi

• Win10

• Win8.1

• Win8

• Win7

• XP

• Vista

• Win98

• Mac Os

• GNU\Linux

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
NTLite ile düzenlediğim ISO sonrası:
Adsız.png

Windows uygulamaları ve Defender başta olmak üzere çoğu şeyi kaldırdım, kaldıramadıklarımı devre dışı bıraktım. Windows Update, gizlilik vb. ayarları da yaptıktan sonra harika bir deneyim sunuyor Windows 10.

Fakat bu düzenleme hakkını varsayılan olarak Microsoft'un sunması gerekirdi.
Eğer sunsaydı, şu anda çoğu kişinin gönlünde taht kurmuştu Windows 10.
@304191

Ben de XP dedim fakat Windows 10 sorunlu diye falan değil. Konsol sonrası ilk kullandığım ve hoşuma giden işletim sistemi olduğu için.
İstediğinizi seçebilirsiniz buna karışamam. Ben sadece sosyal medyada "Abi XP yaa çocukluğumuz yaa aga bee anılarım depreşti hüzünlü bir pandayım ben" diyip XP'yi 10 dakika kullanmadan böyle laf edenlere biraz söylendim.

NTLite ile düzenlediğim ISO sonrası:
Eki Görüntüle 686060

Windows uygulamaları ve Defender başta olmak üzere çoğu şeyi kaldırdım, kaldıramadıklarımı devre dışı bıraktım. Windows Update, gizlilik vb. ayarları da yaptıktan sonra harika bir deneyim sunuyor Windows 10.

Fakat bu düzenleme hakkını varsayılan olarak Microsoft'un sunması gerekirdi.
Eğer sunsaydı, şu anda çoğu kişinin gönlünde taht kurmuştu Windows 10.
@304191

Açıkçası Windows etkinleştirmeyi Windows Store'a bağlamadıkları için şükrediyorum ben. Windows Defender'ın ve Windows Update'in kaldırılmaması gerektiği görüşündeyim bu arada. Güncellemeler çok tatlı yenilikler getirebiliyor çünkü, ve Defender şaşırtıcı derecede hafif ve işini iyi kötü yapıyor.

Edit: Başlat menüsü çok hoş olmuş, siyah tema Windows 7 izlenimi veriyor gerçekten. :)

Açıkçası Windows etkinleştirmeyi Windows Store'a bağlamadıkları için şükrediyorum ben. Windows Defender'ın ve Windows Update'in kaldırılmaması gerektiği görüşündeyim bu arada. Güncellemeler çok tatlı yenilikler getirebiliyor çünkü, ve Defender şaşırtıcı derecede hafif ve işini iyi kötü yapıyor.
Windows Update'i kaldırmadım ve düzenli olarak güncellemeleri yapıyorum.
Defender da benim için gereksiz çünkü başka bir güvenlik yazılımı kullanıyorum.

Windows Update'i kaldırmadım ve düzenli olarak güncellemeleri yapıyorum.
Defender da benim için gereksiz çünkü başka bir güvenlik yazılımı kullanıyorum.

Şahsen Malwarebytes premium kullanıyorum, defender'ın kaçırmış olabileceği her şey için. Bazen ''abandonware'' oyunları yüklerken sorun çıkarıyor fakat onun dışında memnunum. Genel olarak Windows 10'un sevmediğim bir özelliği, defender açık iken korsan uygulamalar yükleyemiyorsunuz.

Elbette emeğe saygım var fakat yıllar önce kaldırımış, artık satılmayan oyunları başka türlü nasıl oynayabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı