- Makaleler
- 2
@Yolun Yolcusu HD Graphics 4000 reis mi? Onun yeri ayrıdır
Öyle hocam yahu, oyunları çatır çatır 60 FPS oynayayım diyorum 20 FPS görünce çıkıyorum 

Kapıştırak mı benim A4 6300 APU ile@Yolun Yolcusu Bende çay içiyorum kalp kalbe karşıymışHD 7670M ile oyun oynamaya çalışıyorum mümkünse Tulpar T7 V20.1 alıp kurtulacağım bu illetden
![]()
Bir de o ekran kartının yanında Intel Celeron 1005M işlemci vardı utanmadan arlanmadan oyun açmaya çalışıyordum. Max Payne 1-2 sağ olsun bitirtti sistemde 3 indirince Allah'a kavuştu@Yolun Yolcusu HD Graphics 4000 reis mi? Onun yeri ayrıdırÖyle hocam yahu, oyunları çatır çatır 60 FPS oynayayım diyorum 20 FPS görünce çıkıyorum
![]()
Inna yanına gelmedi mi hocam?İzin günümde çayımı içerken 'Ruhi-Özcan'ın yeni videolarını izliyorum. Birazdan 'Gears 5' adlı oynu oynamaya devam edeceğim. i5 9400F-anakart siparişimi verip banyoya gireceğim. Sonra akşam yemeği.
Hayır. Başka Inna'larla takılıyorum. Benim için hepsi Inna.Inna yanına gelmedi mi hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.