Gördüğüm en garip rüya

Halaxsi

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2020
Mesajlar
446
Makaleler
2
Çözümler
1
Yer
Grove Street
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Size bir rüyamı daha anlatmak istiyorum. Bu rüyamda marketten gelmişim işte parka girmişim. Poşetlerimi bankın yanına bırakmışım. İşte kaydırağa biniyorum falan. :D.
Ondan sonra poşetlerimin yanında birini görüyorum. Bu adam marketten aldığım sütü açmış içine bakıyordu. Belki de tükürüyordu. Ondan sonra diyorum ya amca ne yapıyorsun sen! O da yok bir şey yapmadım dedi. Bende görüyorum amca buradan tükürdün içine be demiştim. Sonra işte bir yerde oturuyorum. Yanıma biri geliyor. İlkokuldan tanıdığım aramız bozuk olan bir kız geliyor. Bir şey demişti ama unuttum. Sonra işte amcayla kapışmaya başladığımızı hatırlıyorum. :D.
Sonra ben gizlice poşetlerimi ve scooterimi alıp onları bir yere koyup amcadan gizlemişim. Sonra poşetleri scooter a yükleyip kaçacaktım herhalde. Sonra amca işte yeşil ve ismini bilmediğim bir kek yapmıştı. Ondan bir tane aldım güzeldi. Tadını hatırlıyorum hissettim. Nane tadı verdi ve ekşiydi. Ondan sonra uyandım işte. Çok garip bir rüyaydı ya size anlatmak istedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bir arkadaşım da baya garip rüyalar görmüştü sanarsın seri :D . İçinde bizde vardık anlatırdı dinlerdik ama o ladar uzundu ki sonunu öğrenemedik.
 

Geri
Yukarı