Gördüğünüz en kötü oyun nedir?

Rare'in rarelik yaptığı dönem çok eskide. Rare'in bir tane güzel oyunu yok son yıllarda çıkmış.

Her şeyi geçtim sot metacritic 4.7. ki bence çok bile :D

Hocam buraya kadar okudum konuyu ve şeyi anlamadım. Pek sot bilmiyorum ama anladığım kadarıyla çok vakit geçirmişsiniz oyunda. Madem o kadar kötüydü niye bu kadar vakit harcadınız?

Hocam buraya kadar okudum konuyu ve şeyi anlamadım. Pek sot bilmiyorum ama anladığım kadarıyla çok vakit geçirmişsiniz oyunda. Madem o kadar kötüydü niye bu kadar vakit harcadınız?
NAL SoT'un profesyonel arenası gibi bir şey. Bakın size ordan örnek vereyim. NAL SoT'un kendisi yani Rare tarafından tanınmış ödüllendirilmiş bir firma. NAL bu zamana kadar arena modu sayesinde yarışmalarını düzenliyordu, çünkü oyun içindeki vuran topları saymak elle veya otomatik yapılacak bir şey değil. Bir oyun moduna ihtiyacınız var bunu da Rare'den başkası yapamaz ve Rare komple arenayı kaldırdı ve NAL o günden itibaren hala bir şey yapamıyor. Böyle saçmalık olur mu ya?

Potansiyeli var ancak her geçen gün oyunu rezil ettiler.

Oyundaki iyi oyuncuların kullandıkları detayları kaldırdılar, hitregi söz verdikleri gibi düzeltmediler daha da beter ettiler, arenayı komple kaldırdılar, shovel cancel, bucket cancel, alliance servers vb. bir çok soruna çözüm getirmeyi bırak faydalı olanları kaldırdılar. Getirdikleri yamalar da sanki 2 haftada hazırlanmış gibi kalitesiz ve eksik.

Son düzenleme:
Yazık gerçekten konuyu şöyle okurken görüyorum fikirlere hiç saygı kalmamış. Adam hiç oyun oynamadım bildiğim oyunlar bunlar olduğu için bunları sevmiyorum demiş herkes yok RDR kötü mü sen oyun oynama God of War'a kötü dedi oyun oynama yazmış. Arkadaşın yerinde olsam size inat oynar gene kötü derdim beğensem bile, yerinizde kafayı sıyırın.

LoL en kötü oyun sanırım, ama teknik olarak kötülüğünden bahsetmiyorum. Hayatımın 4 senesini heba ettiğim için en kötü oyun benim için şükür bıraktım. Teknik olarak en kötü oyun sanırım Witcher 1 baya eski gelmişti oynarken çok oynamadım zaten.

Zula, Erzurum ve bioshock infinite.

Kimse Erzurum dememiş
Konudaki mesajları okursan görürsün;
Erzurum. Bir oyun nasıl bu kadar olmadan piyasaya salınır anlam veremiyorum. Oyunun çıkmasına yakın yapılan PR'ın haddi hesabı yok. Mekanikler, hikaye, oynanış... Neresinden tutsan elinde kalıyor.
Abi maalesef Erzurum ya. Oyun denilebilirse.
Evet aşırı kötüydü ya. İki kodlama bilen biri yapmış gibi (zaten öyle sanırım) bir oyun. Bir de savunuyorlardı şu oyunu, neymiş tek kişi zorlanarak yapmış, ne yapayım kardeşim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı