Gördüğünüz en rezalet bilgisayar markası nedir?

En kötü bilgisayar markası

• Oy verenlerin toplamı
    197
Exper rezalet. Zamanında ben de deneyimledim. İzoly ve Turbox kullanmadım. Bu yüzden yargısız infaz yapamam.

Bir de Hadron var. Türk malı bildiğim kadarıyla ve Everest ekipmanlarını kopyala, yapıştır mantığı ile üretim yapıyor.

Exper rezalet. Zamanında bende deneyimledim. Izoly ve Turbox kullanmadım. Bu yüzden yargısız infaz yapamam.

Bir de Hadron var. Türk malı bildiğim kadarıyla ve Everest ekipmanlarını kopyala, yapıştır mantığı ile üretim yapıyor.

Hadron konusunda bir miktar haklısınız ama teknik servisleri çok güzel o konuyu eklemek isterim.

Hadron konusunda bir miktar haklısınız ama teknik servisleri çok güzel o konuyu eklemek isterim.

Hizmet açısından bir şey diyemem elbette. Fakat böyle kopyala yapıştır mantığı ile yapılan işleri sevmem ben. Sadece Hadron da değil. Bir kaç marka daha vardı. Bunlar hep aynı ekipmanları üretiyorlar. Sadece isim olarak farklılar. Merdiven altı tabirini kullanmak istemem ama en iyi bu şekilde anlatabilirim.

Hizmet açısından bir şey diyemem elbette. Fakat böyle kopyala yapıştır mantığı ile yapılan işleri sevmem ben. Sadece Hadron da değil. Birkaç marka daha vardı. Bunlar hep aynı ekipmanları üretiyorlar. Sadece isim olarak farklılar. Merdiven altı tabirini kullanmak istemem ama en iyi bu şekilde anlatabilirim.

Yok ondan değil burada ben birazda Everest teknik servisini taşlamaya çalışmıştım.

MSI'ın RX serisi kartlarını hiç haz etmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı