ErayK14 Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 13 Mayıs 2023 #1 Bir süredir görev çubuğum bu şekilde mat ve hiç hoşuma gitmiyor. Ayarlarda mı problem var diye girdim baktım saydamlık tuşu hiç etki etmiyor. TranslucentTB de etki etmiyor nasıl düzeltebilirim acaba? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-05-13 131628.png 150,9 KB · Görüntüleme: 35 Ekran görüntüsü 2023-05-13 131637.png 150,3 KB · Görüntüleme: 44 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2023
Bir süredir görev çubuğum bu şekilde mat ve hiç hoşuma gitmiyor. Ayarlarda mı problem var diye girdim baktım saydamlık tuşu hiç etki etmiyor. TranslucentTB de etki etmiyor nasıl düzeltebilirim acaba?
Çözüm Châi 13 Mayıs 2023 Şu videoya bir göz atabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu videoya bir göz atabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 854 Çözümler 28 13 Mayıs 2023 #2 Şu videoya bir göz atabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Şu videoya bir göz atabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ErayK14 Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 13 Mayıs 2023 #3 Châi dedi: Şu videoya bir göz atabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu sorunumu çözdü Artı 0 Eksi
Châi dedi: Şu videoya bir göz atabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu sorunumu çözdü