Çözüldü Görev çubuğu nasıl blurlu yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tufanatasoy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba video izlerken görev çubuğu çok hoşuma gitti. Arka plandaki renk dağıtılmış gibi. Bu şekilde nasıl yapabilirim?

bandicam 2022-11-12 18-11-04-977.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlardan saydamlastirmayi açabilirsiniz veyahut TaskbarX gibi bir program kullanabilirsiniz.

Saydamlaştırmayı açtım fakat daha çok pembemsi gibi gözükmeye başladı ayarlar kısmıyla birlikte gönderdim belki işe yararsa diye.

TranslucentTB adlı programı Microsoft Store'dan indirip kafanıza göre ayarlayabilirsiniz hocam.

Tamam hocam deneyeyim. Anladığım kadarıyla Windows'un kendi ayarlarında yok gibi. İlla ek bir program veya 3.parti tarzı yazılım vs indirmek mi gerek?

Dosya Ekleri

• bandicam 2022-11-12 18-43-51-010.jpg
    bandicam 2022-11-12 18-43-51-010.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 43
Saydamlaştırmayı açtım fakat daha çok pembemsi gibi gözükmeye başladı ayarlar kısmıyla birlikte gönderdim belki işe yararsa diye.

Tamam hocam deneyeyim. Anladığım kadarıyla Windows'un kendi ayarlarında yok gibi. İlla ek bir program veya 3.parti tarzı yazılım vs indirmek mi gerek?

Hocam sizin tema renginize göre şekil alır.
Gri renk kullanarak istediğiniz sekle sahip olabilirsiniz.

İlla indirmenize gerek yok, Windows 11 kullanıyorsanız ayarlar kısmında var.

İlla indirmenize gerek yok, Windows 11 kullanıyorsanız ayarlar kısmında var.

Hocam Windows 10 kullanıcısıyım henüz geçmedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu linkteki videoyu izledim dediğiniz gibi varmış W11 ile gelen özellikmiş.

TaskbarX kullanabilirsiniz.

TaskbarX kullanmaya başladım. Görev çubuğunun sağ tarafında gizli simgeler bölümü var ya programı açtığımda orada gözükmesini istiyorum nasıl yapabilirim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı