Hocam aklıma bir şey geldi ama işe yaramaz diye düşünüyorum, ama siz gine de deneyin. Görev yöneticisine girin Windows Gezgini hizmetini bulup Görevi Sonlandır deyin. Yaptıktan sonra ekran falan gidecektir. Gerilmenize gerek yok yukarıda Yeni bir görev çalıştır'a tıklayıp explorer yazın.Arama kısmına basamıyorum Windows'a basınca aramaya basıyorum ama bu sefer yazmaya çalıştığımda direk olarak uygulamaların baş harfi mesela atıyorum s ye bastım s ile başlayan uygulamaya atıyor ne yapmalıyım?
Arama kısmına basamıyorum Windows'a basınca aramaya basıyorum ama bu sefer yazmaya çalıştığımda direk olarak uygulamaların baş harfi mesela atıyorum s ye bastım s ile başlayan uygulamaya atıyor ne yapmalıyım?
Sistemi bir çok kez yeniden başlattımYukarıdaki arkadaşın dediği şekilde yapmak yerine direkt sağ tıklayıp yeniden başlat deyin.
Dostum bu ne bu sistemi kökten onarıyor ufacık bir sorun için bu yapılır mıRehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
Bozuk sistem dosyalarını onarıyor dostum. Var ise onaracak. Küçük bir sorun ise yapmayın böyle devam edin.Dostum bu ne bu sistemi kökten onarıyor ufacık bir sorun için bu yapılır mı
Bozuk sistem dosyalarını onarıyor dostum. Var ise onaracak. Küçük bir sorun ise yapmayın böyle devam edin.
Bastığınız harf ile başlayan uygulamaya atıyor ise direkt ayarlacak bir şey var mı ki burada? Ben anlamadım herhalde.Dostum sistem dosyası eksik veya bozuk değilki ben sadece görev çubuğunu nasıl ayarlarım onu sordum.
S ye basınca atıyorum sistem uygulamasına atıyor bu bozuk birşeyde olabilecek birşey değil çoğu şeyde oluyorBastığınız harf ile başlayan uygulamaya atıyor ise direkt ayarlacak bir şey var mı ki burada? Ben anlamadım herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.