Çözüldü Görev çubuğu sağda kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pain096

Femtopat
Arkadaşlar hayırlı günler, Windows 10 İşletim Sistemi kullanıyorum.

Bilgisiyarımı açtığımda Görev Çubuğum sağ tarafa geçmiş. Bunu tekrardan aşağı almak istiyorum. Görev çubuğu ayarları üzerinden denedim ancak Windows'um etkin olmadığı için yapamadım. Başka düzeltme yöntemi bulunuyor mu ?

Çözüm
Görev çubuğuna sağ tıklayıp, "görev çubuğunu kilitle" tikini pasif hâle getirin. Ardından görev çubuğuna farenizin birincil tıkı ile basılı tutarak konumlandırmak istediğiniz konuma çekebilirsiniz. Görev çubuğunu istediğiniz konuma taşıdıktan sonra "görev çubuğunu kilitle" tikini tekrardan aktif etmenizi öneririm.
Arkadaşlar hayırlı günler, Windows 10 İşletim Sistemi kullanıyorum.

Bilgisiyarımı açtığımda Görev Çubuğum sağ tarafa geçmiş. Bunu tekrardan aşağı almak istiyorum. Görev çubuğu ayarları üzerinden denedim ancak Windows'um etkin olmadığı için yapamadım. Başka düzeltme yöntemi bulunuyor mu ?
Ayarlardan orta kısıma almayı deneyin. Hangi ayarı denediğinizi söylememişsiniz.

Görev çubuğuna sağ tıklayıp, "görev çubuğunu kilitle" tikini pasif hâle getirin. Ardından görev çubuğuna farenizin birincil tıkı ile basılı tutarak konumlandırmak istediğiniz konuma çekebilirsiniz. Görev çubuğunu istediğiniz konuma taşıdıktan sonra "görev çubuğunu kilitle" tikini tekrardan aktif etmenizi öneririm.

Çözüm
Sağ tık> Görev Çubuğu ayarları>Görev çubuğunun ekrandaki konumu kısmından denemek istedim ancak Windows etkin olmadığı için erişimim olmuyor.
Onun ile bir alakası olamaz. O ekrandan resim atar mısınız?

Oldu teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00