Çözüldü Görev Çubuğunun Açılıp Kapanması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Canberk Çınar

Hectopat
Herkese iyi forumlar, iyi geceler. Son iki haftadır anlam veremediğim problemlerle karşılaşıyorum. Masaüstüne gelince aşağıdaki görev çubuğunun kaybolup, açılmaması,

28vv9rl.jpg

Daha önceden de belirtmiş olduğum Windows Uptade sorunu, konuda belirtilen yol denendi fakat sorun hala devam etmekte,

jkenty.png

Bu bilgisayar, dosya gezgini veya denetim masasına tıkladığım zaman açılıp içeriğin yüklenmemesi,

29gbnkx.png

Gibi sorunlarla, özellikle son belirttiğim sorunla oldukça fazla karşılaşmaktayım. Yeniden başlatmadan bu sorunlar düzelmiyor. Bunların olması normal mi? Bu durum beni oldukça rahatsız etmekte. Windows Uptade sorununu hala gideremedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler. Herkese iyi geceler.

Güncelleştirme geçmişini silmenizi öneririm Wise Disk Cleaner bu işi iyi yapıyor. Windows indirilen kurulum dosyalarını silin sonra yeniden başlatıp tekrar deneyin.

Yöntemleri denedim fakat fayda etmedi. Bende güncellemesi gereken sürümü bulup indirdim Microsoft' un sitesinden. Fakat yüklerken "d:\d281e58c0138c47a6ceff1\" veya "Microsoft's Silverlight Installation 1" kaynaklarını kullanarak yükleniyormuş. Bu kaynakları bulamıyor nereden indirebilirim bunları belki kendim yükleyerek sorunu halledebilirim.

Yukarıda anlatmak istediğim de buydu. Silverligt' ı kendim yüklemeye çalıştığımda "d:\d281e58c0138c47a6ceff1\" veya "Microsoft's Silverlight Installation 1" kaynaklarını bulamıyor. Bu yüzden hata veriyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı