Görev Yöneticisi açılmıyor ve uygulamalar yönetici olarak çalışmıyor

Son düzenleme:
Buraya hiç göz attın mı? Yöntem artar en azından:
evet dostum denedim ama hiç bir işe yaramadı mesela webteknonun
  • Adım #5: Windows’un bakımı bitirmesini bekleyin.
  • şuan denedim ve bakıma tıkladıgımda hiç bir şey açılmadı cünki yönetici olarak hiç bir şey açılmıyor gerçekten çıldırıcam ya :(

Daha fazla çözüm önerim yok :( ben birazdaha araştırayım.
Arama kutusuna regedit yazıp açabiliyormusunuz acaba?
Açılıyorsa şu adımları takip edin: HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE >Microsoft>Windows > CurrentVersion >Authentication genişletin > LogonUI GENİŞLETİN > TestHooks > sağ tarafta > XamlCredUIAvailable çift tıklatın açın ve değerini 1 yapın bilgisayarı yeniden başlatarak test edin
Buarada bunu Microsoft Yardım merkezinde buldum.

Son düzenleme:
Mod yükleyip yeniden başlatmışsınız anladığım kadarıyla. Bence virüs yüklemişsiniz ve tüm sistemi eline geçirmiş. Regedit, taskmgr gibi sistem uygulamalarını açılmaması da buna kanıt niteliğinde. USB'ile dosya depolamayın zira virüs oraya da sızabilir. Başka bir cihazdan Windows'u Rufus ile bir USB'ye yazdırın sonra da formatınızı atın. Geçmiş olsun.

Mod yükleyip yeniden başlatmışsınız anladığım kadarıyla. Bence virüs yüklemişsiniz ve tüm sistemi eline geçirmiş. Regedit, taskmgr gibi sistem uygulamalarını açılmaması da buna kanıt niteliğinde. USB'ile dosya depolamayın zira virüs oraya da sızabilir. Başka bir cihazdan Windows'u Rufus ile bir USB'ye yazdırın sonra da formatınızı atın. Geçmiş olsun.
evet tam olak dediğiniz gibi gta 5 türkçe yama yükledim ama ondan oldugunu sanmıyorum yüksek ihtimal gta 5 modu yüklediğim için oldu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı