evet dediğin gibi dostumSanmıyorum arkadaş yönetici izini de alamıyor.
dostum söylediğin siteye girdim indirmem gerekenleri indirdim lakin açılmıyor bunlar benım bilgisiyarım daDediğim gibi kaspersky rescue disk ile bilgisayarınızı tarayın gerekli bilgiler bu bağlantıda.
Harici bir bilgisayar da yapmayı deneyin internet kafede bile olur.dostum söylediğin siteye girdim indirmem gerekenleri indirdim lakin açılmıyor bunlar benım bilgisiyarım da
evet dostum denedim ama hiç bir işe yaramadı mesela webteknonunBuraya hiç göz attın mı? Yöntem artar en azından:
![]()
Windows 10 'Görev Yöneticisi Açılmıyor' Sorunu Nasıl Çözülür
Windows 10 bilgisayarınızda görev yöneticisi açılmıyor sorunu ile karşılaştıysanız ve çözüm arıyorsanız rehberimize tıklayın.www.webtekno.com
evet yöneticiPeki Windows hesabının yönetici olup olmadığını kontrol eder misin?
Daha fazla çözüm önerim yokevet yönetici
malesef regedit açılmıyorDaha fazla çözüm önerim yokben birazdaha araştırayım.
evet tam olak dediğiniz gibi gta 5 türkçe yama yükledim ama ondan oldugunu sanmıyorum yüksek ihtimal gta 5 modu yüklediğim için olduMod yükleyip yeniden başlatmışsınız anladığım kadarıyla. Bence virüs yüklemişsiniz ve tüm sistemi eline geçirmiş. Regedit, taskmgr gibi sistem uygulamalarını açılmaması da buna kanıt niteliğinde. USB'ile dosya depolamayın zira virüs oraya da sızabilir. Başka bir cihazdan Windows'u Rufus ile bir USB'ye yazdırın sonra da formatınızı atın. Geçmiş olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.