Görev Yöneticisi açılmıyor ve uygulamalar yönetici olarak çalışmıyor

Ctrl+Shift+Esc tuşlarına aynanda basmayı denediniz mi?
denedim olmuyor ve şu hatayı veriyor windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi izniniz olmayabilir
Virüs olduğunu düşünüyorsanız Kaspersky Free Rescue Disk | Kaspersky (Site otomatik indirme yapıyor) Virüsten kaynaklı olmadığına inanıyorsanız sistem geri yükleme yapın.
malwarebytes yükledim ama kurulum yapamadım cunkı setupına basdıgımda windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi izniniz olmayabilir bu hatayı veriyor
geri yükleme açılmıyor çok garip hiç böyle bi durumla karsılasmadım

Sorununun çözümü galiba burada:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşe yararsa lütfen bu mesajı çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın...

Sorununun çözümü burada:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sanmıyorum arkadaş yönetici izini de alamıyor.

Sorununun çözümü burada:

dostum attığın videoya bakmıştım çalıştır komutundan hiç bir komut çalışmıyor şuan

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı