Çözüldü Görev yöneticisi çok fazla işlem gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

381145

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar görev yöneticimde o kadar fazla işlem var ki artık şüphelenmeye başladım virüs var diye. Ekran fotosu atıyorum hemen. Bu arada sistem Windows 7.

Ekran Alıntısı.JPG

2.JPG

3.JPG

Çözüm
Sakın IObit yazılımları indirmeyin ya da kurmayın. Ne Driver Booster ne Game Booster ne de Advanced SystemCare indirilmeli. Asla IObit yapımı yazılımları tavsiye etmem. Aşağıdaki linkte Kaspersky Security Cloud Free yer alıyor. Onu indirip bilgisayarınıza kurun ve tam tarama yapın içiniz rahat edecekse. Ayrıca adı üstünde tamamen ücretsiz.

Hocam zaten PC çöküyordu şu lanet olası Advanced SystemCare. Zor sildim. Bilgisayarı dondurdu.

Sende benden de çok svchost.exe var. Kasıyor mu?

Pentium kullandığım için kasıyor, evet. Ama öyle durulmayacak bir şey değil oyun oynarken arka planda bir şey yapamıyorum ama, oyun oynamıyorken rahat bilgisayar

Asla IObit yazılımları kullanmayın ve kullandırtmayın. Profesyonel bir biçimde bilgisayarı çöp etme yoluna götüren bir yazılım şirketidir IObit. Bir kere IObit kullanmışsınız en iyisi o sisteme temiz kurulum yapın. Şahsen ben tek kullanım bile olsa temiz kurulum yapın diyorum.

Pentium kullandığım için kasıyor, evet. Ama öyle durulmayacak bir şey değil oyun oynarken arka planda bir şey yapamıyorum ama, oyun oynamıyorken rahat bilgisayar
Bende de İ7-3537U CPU 2.00 Ghz işlemci var 2 veya 3.nesil. Çok birşey oynayamıyorum ekran kartım 1,5 gb ama benim için idare eder.2013 yılının bilgisayarı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı