Çözüldü Görev yöneticisi çok fazla işlem gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

381145

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar görev yöneticimde o kadar fazla işlem var ki artık şüphelenmeye başladım virüs var diye. Ekran fotosu atıyorum hemen. Bu arada sistem Windows 7.

Ekran Alıntısı.JPG

2.JPG

3.JPG

Çözüm
Sakın IObit yazılımları indirmeyin ya da kurmayın. Ne Driver Booster ne Game Booster ne de Advanced SystemCare indirilmeli. Asla IObit yapımı yazılımları tavsiye etmem. Aşağıdaki linkte Kaspersky Security Cloud Free yer alıyor. Onu indirip bilgisayarınıza kurun ve tam tarama yapın içiniz rahat edecekse. Ayrıca adı üstünde tamamen ücretsiz.

Sakın IObit yazılımları indirmeyin ya da kurmayın. Ne Driver Booster ne Game Booster ne de Advanced SystemCare indirilmeli. Asla IObit yapımı yazılımları tavsiye etmem. Aşağıdaki linkte Kaspersky Security Cloud Free yer alıyor. Onu indirip bilgisayarınıza kurun ve tam tarama yapın içiniz rahat edecekse. Ayrıca adı üstünde tamamen ücretsiz.

Çözüm

Enes hocam, AIDA64 Raporundan anlıyormusunuz?

Evet @aa12 fakat bu yaptığımız konu dışına giriyor. Konu açıp beni etiketlersen müsait olduğum bir sıra bakarım. Ayrıca zor değil çünkü HTML tabanlı bir rapor. Her şey karşında yani😉

Nasıl yani?Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım.Eskiden bu kadar işlem yoktu çünkü.

Antivirüs programım yok,bedava diye avast'ı yükledik pc çöküyordu neredeyse.
İşletim sisteminiz eski olduğundan svchost.exe gibi yazılımlar sistemi boğuyor. Eski sistemim Windows 7 işletim sistemine sahip iken kendi başına svchost.exe 3.5GB küsür bir şey kullanıyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı