Görev yöneticisi CPU, bellek, disk hiçbiri değişmiyor

İyi günler, birkaç gece önce bilgisayarımı torrentten film indirmek için Açık bıraktım ve kapatmak için saat kurdum. Ertesi gün bilgisayarı açtığımda bilgisayar internete bağlanmıyordu, yani internet yok güvenli yazıyor, biraz araştırıp internetteki çözümlere baktım hiçbiri işe yaramadı. Görev yöneticisi açtığımda bilgisayarın normal çalışmadığını fark ettim. CPU ve bellek sürekli olarak sabit şekilde duruyor ve disk devamlı %0. Ve bazen Chrome gibi şeyler açılmıyor, fakat görev yöneticisinde görebiliyorum ama görev yöneticisinden hiçbir şeyi sonlandıramıyorum. İşlem tamamlanamadı, eylem bu işlem için geçerli değil diyor. Bilgisayarı sıfırla kısmından format atmak istedim fakat birkaç kez denememe rağmen oda olmuyor 1-1, 5 saat sürdükten sonra bir sorun oluştu deyip sıfırlanma sona eriyor. Ne yapmam gerektiğine dair fikri olan var mı, yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 48
  • image.jpg
    image.jpg
    2,1 MB · Görüntüleme: 52
Görev Yöneticisinde yukarıdaki menüden ilerleyin.
Görüntüle->Şimdi yenile
Görüntüle->Güncelleştirme hızı
Seçeneklerini deneyin. Büyük ihtimal güncelleştirme hızınız duraklatılmış.

Görev Yöneticisinde yukarıdaki menüden ilerleyin.
Görüntüle->Şimdi yenile
Görüntüle->Güncelleştirme hızı
Seçeneklerini deneyin. Büyük ihtimal güncelleştirme hızınız duraklatılmış.
Teşekkür ederim söylediğinizi uyguladım disk değişti fakat hala ne internete bağlanabiliyorum ne herhangi bir görevi sonlandırabiliyorum. Tekrardan bilgisayarı sıfırlamayı denedim ama %55 civarına ulaştığında kendini iptal ediyor ve bir sorun oluştu diyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı