Görev Yöneticisi CPU GHz Hızı

Makaleler
32
Yer
Çorlu/Tekirdağ
Adsız.jpg
Bilgisayar boşta dururken bile CPU %9 kullanımda olduğu halde GHz hızı 3.30 altına düşmüyor. Eskiden GHz hızı 0.20 gibi değerlere düşerken şimdi sürekli aynı hızda çalışması normal midir? Ya da bu bir hata mıdır? Bilgisayarda gözle görülür bir performans düşüşü yok. Sadece merak ettiğim için soruyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

bu özelliklere sahip gaming laptopum var ama işlemci hızım bilgisayar açıldıktan 5dk sonra sabit olarak 0.75 ghz te takılı kalıyo oyunlarda kasma yapıyo ama artış olmuyo ne yapmam gerekiyo açıklıyabilirmisiniz

upload_2015-5-5_1-43-21.png

upload_2015-5-5_1-45-10.png

bu özelliklere sahip gaming laptopum var ama işlemci hızım bilgisayar açıldıktan 5dk sonra sabit olarak 0.75 ghz te takılı kalıyo oyunlarda kasma yapıyo ama artış olmuyo ne yapmam gerekiyo açıklıyabilirmisiniz

Eki Görüntüle 67103

Eki Görüntüle 67104
Bilgisayar > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > gelişmiş > performans > "en iyi performans için ayarla" seçeneği > uygula.

dediklerini yaptım daha öncedende yaptım yüksek performanstada kendime yeni ayar yapsamda değişmiyo işlemci hızı bütün seçeneklerde aynı

Benim bilgisayar şu an boşta %99'unu kullanıyo iniyo çıkıyo çift çekirdek işlemcim var onun hepsini kullanıyor.
Siz yine iyisiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı