sametiko32 Centipat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 206 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2020 #1 Merhaba ben 1 hafta önce temiz kurulum yaptım. Sistemi ssd ye kurdum ama disk 0 sabit disk d,disk 1 c olarak görünüyor.Pc de sıkıntı yok.Böyle olması normal mi?
Merhaba ben 1 hafta önce temiz kurulum yaptım. Sistemi ssd ye kurdum ama disk 0 sabit disk d,disk 1 c olarak görünüyor.Pc de sıkıntı yok.Böyle olması normal mi?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.809 Makaleler 26 Çözümler 512 8 Şubat 2020 #2 Sorun yok. HDD yi sanırsam ilk SATA portuna taktınız ve SSD yi de M2 ye taktığınız için ilk SATA portuna takılı olan HDD yi ilk olarak görüyor. Artı 0 Eksi
Sorun yok. HDD yi sanırsam ilk SATA portuna taktınız ve SSD yi de M2 ye taktığınız için ilk SATA portuna takılı olan HDD yi ilk olarak görüyor.
KS KS sametiko32 Centipat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 206 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2020 #3 Emir Dayı dedi: Sorun yok. HDD yi sanırsam ilk SATA portuna taktınız ve SSD yi de M2 ye taktığınız için ilk SATA portuna takılı olan HDD yi ilk olarak görüyor. Genişletmek için tıkla... Benimki nvme m2 ssd ve diski bölerken önce ssd sonra sabit diski böldüm acaba ondan mıdır? Artı 0 Eksi
Emir Dayı dedi: Sorun yok. HDD yi sanırsam ilk SATA portuna taktınız ve SSD yi de M2 ye taktığınız için ilk SATA portuna takılı olan HDD yi ilk olarak görüyor. Genişletmek için tıkla... Benimki nvme m2 ssd ve diski bölerken önce ssd sonra sabit diski böldüm acaba ondan mıdır?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.809 Makaleler 26 Çözümler 512 8 Şubat 2020 #4 sametiko32 dedi: Benimki nvme m2 ssd ve diski bölerken önce ssd sonra sabit diski böldüm acaba ondan mıdır? Genişletmek için tıkla... Olabilir lakin böyle olmasının bir zararı yok. Performansından memnunsanız güle güle kullanın. Artı 0 Eksi
sametiko32 dedi: Benimki nvme m2 ssd ve diski bölerken önce ssd sonra sabit diski böldüm acaba ondan mıdır? Genişletmek için tıkla... Olabilir lakin böyle olmasının bir zararı yok. Performansından memnunsanız güle güle kullanın.
KS KS sametiko32 Centipat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 206 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2020 #5 Emir Dayı dedi: Olabilir lakin böyle olmasının bir zararı yok. Performansından memnunsanız güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Performansımda sorun yok fakat elektrik kesintisi olmuştu bir sıkıntı çıkarır mı? Yada pcyi direk kapatirsak? Artı 0 Eksi
Emir Dayı dedi: Olabilir lakin böyle olmasının bir zararı yok. Performansından memnunsanız güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Performansımda sorun yok fakat elektrik kesintisi olmuştu bir sıkıntı çıkarır mı? Yada pcyi direk kapatirsak?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.809 Makaleler 26 Çözümler 512 8 Şubat 2020 #6 sametiko32 dedi: Performansımda sorun yok fakat elektrik kesintisi olmuştu bir sıkıntı çıkarır mı? Yada pcyi direk kapatirsak? Genişletmek için tıkla... Sürekli olması sağlıklı olmayabilir. SSD ler narin bu konuda. Artı 0 Eksi
sametiko32 dedi: Performansımda sorun yok fakat elektrik kesintisi olmuştu bir sıkıntı çıkarır mı? Yada pcyi direk kapatirsak? Genişletmek için tıkla... Sürekli olması sağlıklı olmayabilir. SSD ler narin bu konuda.
KS KS sametiko32 Centipat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 206 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2020 #7 Emir Dayı dedi: Sürekli olması sağlıklı olmayabilir. SSD ler narin bu konuda. Genişletmek için tıkla... Anladım yani ilk hdd sonra ssd olması normaldir. PC de sıkıntı yok yani. Artı 0 Eksi
Emir Dayı dedi: Sürekli olması sağlıklı olmayabilir. SSD ler narin bu konuda. Genişletmek için tıkla... Anladım yani ilk hdd sonra ssd olması normaldir. PC de sıkıntı yok yani.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.809 Makaleler 26 Çözümler 512 8 Şubat 2020 #8 sametiko32 dedi: Anladım yani ilk hdd sonra ssd olması normaldir. PC de sıkıntı yok yani. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Artı 0 Eksi
sametiko32 dedi: Anladım yani ilk hdd sonra ssd olması normaldir. PC de sıkıntı yok yani. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
KS KS sametiko32 Centipat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 206 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2020 #9 Emir Dayı dedi: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi