Görev yöneticisi ilk açıldığında CPU kullanımı yüksek görünüyor, sonra düşüyor

Yer
Uranüs
Daha fazla  
Meslek
Uzay Madencisi
Görev Yöneticisi'ni açıyorum, CPU kullanımı %60 iken birden 5'e düşüyor. Görev Yöneticisi açtım diye mi öyle artıyor, yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Bir sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynısı bende de oluyor fakat baktığımda Görev Yöneticisi ilk açıldığında %60 kullanılıyor sonra %5'e düşüyor.

Bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bende de aynı şey oluyor. İlk açtığımda %65'lere kadar çıkıyor. Hatta geçen günlerde yeni format atmış arkadaşım da aynı şeyi sormuştu. Muhtemelen görev yöneticisi hızlı açılsın diye veya benzer farklı bir sebepten ilk açılışta CPU kullanımını yüksek tutuyor ve sonra düşürüyor. Bunu görenler kendi bilgisayarlarından deneyip öyle yanıt verirlerse daha net anlaşılır.

Görev Yöneticisi'ni açıyorum, CPU kullanımı %60 iken birden 5'e düşüyor. Görev Yöneticisi açtım diye mi öyle artıyor, yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Bir sorayım dedim.

Bende de öyle hocam 100 de yüzde takılı kalıyor ve bilgisayarımda Kaspersky bile kurulu hiçbir şey indirmedim korkmanıza gerek yok.

Şüpheli yazalım birkaç tane vardır :D merak ettiğim şu ,benim laptopun sıcaklığı durduğu yerde artıyor. Kendi programından bakıyorum sıcaklık boşta 80 derecede çalışıyor virüs olma ihtimali % kaç?

ve formatla geçermi bazı virüsler yapışık kalıyor diye biliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı