Woissim Picopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #1 Görev yöneticisi kapalı iken Windows gezgini çok güç tüketiyor. Bir çözüm var mı? Bir anda oldu böyle.
Görev yöneticisi kapalı iken Windows gezgini çok güç tüketiyor. Bir çözüm var mı? Bir anda oldu böyle.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 30 Haziran 2021 #2 Zararlı yazılım olabilir. Malwarebytes ve Kapsersky ile tarama yapın. Artı 0 Eksi
ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #3 Woissim dedi: Görev yöneticisi kapalı iken Windows gezgini çok güç tüketiyor. Bir çözüm var mı? Bir anda oldu böyle. Genişletmek için tıkla... Bir mining virüsü olabilir. Kaspersky ile tarama yapın. Artı 0 Eksi
Woissim dedi: Görev yöneticisi kapalı iken Windows gezgini çok güç tüketiyor. Bir çözüm var mı? Bir anda oldu böyle. Genişletmek için tıkla... Bir mining virüsü olabilir. Kaspersky ile tarama yapın.
icy_termination Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #4 Hocam bende de aynı sorun var tarama yapmıştım fakat virüsle alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen görev yöneticisini açtığımızda bilgisayarda yeni bir program açıldığı için 1 2 saniyeliğine %90'a çıkıp iniyor olabilir. Artı 0 Eksi
Hocam bende de aynı sorun var tarama yapmıştım fakat virüsle alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen görev yöneticisini açtığımızda bilgisayarda yeni bir program açıldığı için 1 2 saniyeliğine %90'a çıkıp iniyor olabilir.
ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #5 Eğer taramada virüs çıkmadı ise; Masaüstünüz çok dağınık mıdır? Bilgisayarınızın özellikleri nelerdir ve kaç GB boş depolama alanınız vardır? Cihazınız 32 bit midir yoksa 64 bit midir? Gibi soruları cevaplayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Eğer taramada virüs çıkmadı ise; Masaüstünüz çok dağınık mıdır? Bilgisayarınızın özellikleri nelerdir ve kaç GB boş depolama alanınız vardır? Cihazınız 32 bit midir yoksa 64 bit midir? Gibi soruları cevaplayabilirsiniz.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 30 Haziran 2021 #6 Woissim dedi: Görev yöneticisi kapalı iken Windows gezgini çok güç tüketiyor. Bir çözüm var mı? Bir anda oldu böyle. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi kapalı iken Windows gezginin yüksek güç tükettiğini nereden anladınız? Artı 0 Eksi
Woissim dedi: Görev yöneticisi kapalı iken Windows gezgini çok güç tüketiyor. Bir çözüm var mı? Bir anda oldu böyle. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi kapalı iken Windows gezginin yüksek güç tükettiğini nereden anladınız?
KS KS Woissim Picopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #7 kapattıktan sonra tekrar açıyorum bazen yakalıyorum cpu ve güç tüketimi çok fazlaydı avas ile olmaz mı? Artı 0 Eksi
kapattıktan sonra tekrar açıyorum bazen yakalıyorum cpu ve güç tüketimi çok fazlaydı avas ile olmaz mı?